"Рокаш" презентував кліп, знятий у парниках села Заріччя на Закарпатті

"Рокаш" презентував кліп, знятий у парниках села Заріччя на Закарпатті
Гурти Rock-H та Maryna & Co зняли кліп у легендарних парниках Заріччя.

 

Гурт Рокаш не перестає дивувати своїх прихильників. Тільки-но презентували літній сингл "Оксано", як виходить уже новий кліп. Цього разу це дует з локомотивом закарпатської весільної музики - гуртом "Марина і компанія". Останній створив нову танцювальну версію вже відомої пісні гурту Рокаш "Млада невіста".

Марина Полончак: нам було дуже цікаво поспівпрацювати з гуртом Рокаш. Віктор запропонував нам обробити свою авторську пісню, і приємно, що у дуетному виконанні вона зазвучала зовсім по-новому. На мою думку ця пісня завдяки тексту, музиці, аранжуванню і тепер уже яскравому кліпу має великий потенціал стати хітом на усіх закарпатських весіллях. Подивимось, як люди сприймуть цю співпрацю, і можливо запишемо ще якусь "танцювалочку". Принаймні я дуже сподіваюся на нові творчі експерименти з командою гурту Рокаш.

Віктор Янцо: Я завжди хотів, щоб моя музика звучала на весіллях, щоб під неї танцювали люди, і до недавнього часу мені було не зрозуміло, чому деякі пісні придатні до танцю, а інші - ні. А десь півроку тому я потрапив на виступ гурту Марина і компанія, почув закарпатські пісні під сучасний біт і побачив, як під них "відривається" народ. Це мене дуже вразило, і я захотів створити щось спільне з Мариною. Вона - музикант з величезним досвідом і лідер у музиці своєї ніші. Для мене зовсім новий не знайомий жанр, і я почепрнув від цієї співпраці для себе дуже багато. Новий кліп я поки показував тільки своїм друзям і родичам, і усім не залежно від віку та смаків дуже сподобалося. Подивимось, як сприйме публіка такий експеримент. Сподіваюся, що гарно.

Менеджер гурту Рокаш Ірина Янцо: Ідея кліпу у парниках прийшла від тексту пісні, у якій йдеться про капусту. Про парники закарпатського села Заріччя та трудолюбивість його мешканців ходять легенди. Але хотілося показати їх не з документальної, а художньої точки зору. Чудово справився з цим завданням наш незмінний кліпмейкер Андрій Олаг. Він знайшов гарні ракурси парника і всередині і зовні, і з висоти пташиного польоту, а головне - розкріпостив героїв кліпу, щоб вони поводилися перед камерою емоційно і весело. 

Важливим моментом був підбір костюмів. Ми хотіли, щоб одяг був у колориті рослинності, і тут стикнулися з тим, що зелений має тисячі відтінків від кольору морської хвилі до лимнного. І хоч усі герої у нас в зеленому - це не виглядає одноманітно. Ми навіть підібрали світло-зелену весільну сукню для нашої "зарічанської молодої". Хочемо подякувати усім учасникам проекту, які трудилися і над музичною складовою і над відеорядом, і окреме спасибі нашому товаришу із Заріччя Василю Костаку, який допоміг організувати зйомки у селі і господарю парника Івану Королю, який дозволив нам бігати і танцювати посеред виплеканих ним рослин.

ROCK-H / РOKAШ

 

03 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів