"Скуштуйте" атмосферу Sziget за новими вхідними квитками — триденними!

"Скуштуйте" атмосферу Sziget за новими вхідними квитками — триденними!
Триденний квиток на Sziget – новинка для тих, хто планує провести вихідні в Європі.

 

Напередодні ювілею фестиваль Sziget спільно з Агенцією туризму Угорщини представив новий тип вхідних квитків – для тих, хто бажав би провести 3-денний вихідний у Будапешті і скуштувати при цьому атмосферу Sziget, одного з найкращих великих фестивалів музики та мистецтва в Європі.
Квитки на Sziget #hellohungary (http://szigetfestival.com.ua/tickets/category/entry-ticket) доступні для четверга-п'ятниці-суботи, або п'ятниці-суботи-неділі 9-16 серпня зі святковою знижкою 25 євро, в порівнянні з вартістю трьох 1-денних квитків.
Cтолиця Угорщини – Будапешт – є одним із найпопулярніших туристичних напрямків насьогодні. Місто має дивовижну енергетику в поєднанні з шикарною гастрономією та широким вибором денних і нічних розваг. Гості Будапешту можуть зануритися в історію та культуру, відвідавши одну зі сторічних турецьких лазень, чи унікальні зруйновані бари, або просто насолодитися винятковою архітектурою міста.
З відміною віз для українців провести вихідні в Європі стало ще легше. Тим, хто планує відпочити за межами України, радимо вибрати першу половину серпня, коли відбудеться найбільша туристична атракція Угорщини – відомий на весь світ Sziget Festival.
 
Що: Sziget Festival
Де: острів Обуда, Будапешт, Угорщина
Коли: 9-16 серпня 2017 року
Веб-сайт: www.szigetfestival.com.ua
Офіційне афтермуві фестивалю: https://www.youtube.com/watch?v=2-6NB2SEgLk

 

10 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів