Уродженець Закарпаття презентує свою "Мову символів" одеситам

Уродженець Закарпаття презентує свою "Мову символів" одеситам
В артгалереї Морського вокзалу в Одесі відбулось відкриття експозиції Валерія Козуба «Мова символів».

 

До уваги гостей тут представлено більше 80 картин. 

Відкриття виставки у приміщення Морського вокзалу стало своєрідним відродженням культурного життя в порту, адже багато років виставковий центр Морського вокзалу пустував. Найближчим часом керівництвом планується тут провести виставку міжнародного ювелірного салону, а також художню виставку з нагоди Дня Незалежності України та Дня прапора.

За словами Валерія Козуба, головна ідея виставки – це мова символів, що проходять через людське життя, адже все в житті повертається до свого початку, і розв’язка в тому, що людина повинна відновити утрачене, тобто з’єднатися з Богом, і з коханою людиною, адже саме любов являється частинкою раю на землі.

Валерій Козуб  народився 24 червня 198 5року в селі Тур'ї- Ремети Перечинського району, Закарпатської області. З 2001-2005рр. навчався в Ужгородському коледжі мистецтв ім. А.Ерделі Закарпатського художнього інституту. З 2005 по 20011рр. - навчання в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури, факультет вiльноi графiки, майстерня професора Чебикiна А.В. З 2012 року член нацiональнои спiлки художникiв України. Працює викладачем в художнiй студii при НСХУ. Учасник багатьох всеукраїнських (бiльше тридцяти) та загальних виставок. Вiсiм персональних виставок по Украiнi та три в Китаї. Нагороджений дипломом за кращий твір у номінації станкова графіка «графічне Закарпаття 2012», дипломом третього ступеня в трієнале графіка ім. Якутовича 2012. Лауреат премii iм. Дерегуса. Роботи українського митця знаходяться в приватних колекціях у Норвегії, Болгарії, Румунію, Iспаніі, Німеччини, Китаї, Данії, США, Канаді, Словаччині та інших країнах.

Джерело: zakarpattya.net.ua

 

29 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. товтин марина і русл 2017-07-30 / 16:50:06

    чекаємо виставки в сільському клубі.

  2. товтин марина і русл 2017-07-30 / 16:48:10

    вітаємо сусіда.класні картини