Священники села Іза на Хустщині відправили в зону АТО три тони гуманітарки

Священники села Іза на Хустщині відправили в зону АТО три тони гуманітарки
Три тонни гуманітарної допомоги відправили в зону АТО священослужителі села Іза, що на Хустщині.

 

За кілька днів парафіяни Свято-Успенського храму зібрали кошти й закупили потрібні продукти, теплі речі для захисників на Сході, пише Голос Карпат.

- Люди блискавично відгукнулися на наш заклик допомогти воїнам. Можливо, тому що на передовій знаходяться наші односельчани — Василь Дума і Роман Вакаров. Хлопці — справжні патріоти. Вася захищає Батьківщину з часів Євромайдану. Сильно постраждав під час зачистки крижаною водою з брандспойта — відморозив ноги, та не втратив героїзму. За час бойових дій наші захисники були в Слов`янську, Алчевську, під Щастям. Ми молимося за них і всіх інших воїнів, аби прийшли додому з миром — здорові й неушкоджені, — розповів настоятель Свято-Успенського храму Михаїл Вурста.

Волонтер Першого добровольчого батальйону ім. генерала Кульчицького Агнеса Томишин вражена щирістю й патріотизмом сельчан.

- Я приємно вражена патріотизмом ізян, які розуміють, що держава нині перебуває у великій небезпеці. Вони вірять, що їхні молитви і посильна жертва допоможуть повернути мир і спокій. Люди не лише не нарікали на прохання про допомогу, а брали безпосередню участь в сортуванні й завантаженні зібраних й закуплених речей. Щира вдячність всім цим людям, а особливо священикам Михаїлу Вурсті, Михайлу Гуку та Іоану Симулику за нашу спільну справу.

 

30 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів