Місто над Тисою гучно заявило про себе на всю Україну!

Місто над Тисою гучно заявило про себе на всю Україну!
У програмі «Ранок у великому місті» (ICTV) вся Україна нарешті побачила новий фільм про Хуст: знімалася стрічка у травні, але на екрани вийшла лише у вересні.

 

Про те, що про Хуст знімуть фільм Микола Томенко пообіцяв під час прес-конференції ще торік, перебуваючи з візитом у місті, оскільки вже тоді закарпатське містечко увійшло в число 21 фіналіста конкурсу. А після перемоги в акції «7 чудес України: історичні міста та містечка» Хуст отримав унікальну можливість заявити про себе, як про туристичну родзинку на всю державу.

Отже, у стрічці показано цікаві місця, які можуть привернути увагу гостей: костел, церкви, пам’ятники видатним особам, історичні архітектурні перлини, музей, меморіальні дошки та руїни величного замку.

Вражаючою є панорама міста, відзнята з вершини Замкової гори.

«Край мальовничих гір та долин, край, де поєдналися сучасність і середньовіччя, традиції різних народів та історія понад дев’ять століть. Незбагненне, оповите легендами, скроплене кров’ю предків місто Хуст, у долі якого чимало печалі, звитяжних битв і відбудовчих злетів. Руйноване, але жодного разу не переможете», – йдеться у сюжеті.

Розповідь про Хуст ведеться від імені самого засновника конкурсу Миколи Томенка. Він знайомить глядачів зі столицею Карпатської України та  оповідає про героїчне минуле відважних мешканців міста. Доповнюють фільм унікальні старовинні світлини та кадри, відзняті за допомогою квадрокоптера.

Джерело: МедіаХуст

 

10 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів