"Українська Швейцарія" незабаром приваблюватиме й кінотуризмом?

"Українська Швейцарія" незабаром приваблюватиме й кінотуризмом?
В управлінні курортів та туризму Закарпатської ОДА пропонують започатковувати кінотуризм в краї, адже взимку на Синевирі знімали фільм із Жаном Рено, а тепер приїхав актор Роберт Патрік, зірка фільму “Термінатор”.

 

Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці управління в Facebook.

"Кінотуризм – це досить новий напрям туристичної активності, який за кордоном вже набув широкої популярності. Він виник як вид туризму, що передбачає відвідування місць зйомок найпопулярніших шедеврів кінематографу", - йдеться в повідомленні. 

В ОДА висловили сподівання, що Закарпатська область привабить увагу інших режисерів і стане справжньою кіномеккою, адже в регіоні є ще безліч місць, які можна показати як вітчизняному, так і іноземному кіноману.

В управлінні нагадали, що зовсім нещодавно Закарпаття, а саме озеро Синевир Міжгірського району, відвідав відомий французький актор Жан Рено. Метою візиту було створення українсько-французького екшен-трилеру "Останній крок", головну роль в якому виконує француз і яка є завершальною у його акторській кар'єрі.

А нещодавно на Закарпаття завітав відомий глядачам завдяки ролі у фільмі "Термінатор-2" актор Роберт Патрік, який знімається у стрічці "Захар Беркут". Американець вже кілька днів публікує фото з України.

До речі, днями на Закарпатті розпочалися зйомки нового фільму Ахтема Сеітаблаєва “Захар Беркут”. Завершити знімальний процес творці фільму планують наприкінці серпня. Прем’єра стрічки відбудеться у 2019 році. У зйомках фільму "Захар Беркут" за мотивами однойменної повісті Івана Франка візьме участь міжнародна команда з України, США, Казахстану, Великобританії та Монголії.

Джерело: Укрінформ

 

 

21 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів