Де «Кращий туристичний район» та «Наймасовіший фестиваль» на Закарпатті?

Де «Кращий туристичний район» та «Наймасовіший фестиваль» на Закарпатті?
За тиждень на Закарпатті стануть відомі переможці рейтингу «Кращий туристичний район» та «Наймасовіший фестиваль».

 

В Ужгороді планують створити офіс сталого розвитку туризму в Карпатах - це стане однією з тем обговорення під час науково-практичної  конференції «Три «Т» у туризмі в рамках міжнародного туристичного тижня, який стартує в обласному центрі наступного тижня. Крім того регіональна туристична організація проведе другу частину установчого засідання, на якому визначать ключові задачі задля розвитку туристичної галузі Закарпаття у 2018 році. Про це розповіли під час брифінгу в прес-центрі ОДА організатори - директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Денис Ман та президент Регіональної туристичної організації Закарпаття Федір Шандор.

Основні заходи «Міжнародного туристичного тижня на Закарпатті», який триватиме в Ужгороді з 19 по 27 вересня, відбуватимуться на базі історичного центру «Совине гніздо». Саме тут наступного вівторка о 10 годині стартує Міжнародна науково-практична конференція «Три «Т» у туризмі». Серед тем панельних дискусій: просування туристичних територій та сучасні тренди в туризмі. 20-21 вересня для представників 8 туристичних операторів Чеської Республіки презентують «Чеський туристичний маршрут» на Закарпатті. Зокрема, пам’ятки Ужгорода, Мукачева, Хуста, а також Міжгірщини та Воловеччини. 22-23 вересня в обласному центрі відбудеться 16-та Міжнародна туристична виставка «Тур’євроцентр Закарпаття-2017».

Взяти участь у щорічному традиційному заході, який відбудеться в «Совиному гнізді» зголосилися 60 представників з України, а також з Угорщини, Словаччини, Чехії та Румунії. Початок роботи – 9.00,  офіційне відкриття – 10.30.  27 вересня, у Всесвітній день туризму, об 11 годині в облдержадміністрації відзначать кращих фахівців у галузі туризму. Крім того оголосять і переможців номінацій «Кращий туристичний район», «Наймасовіший туристичний фестиваль» та «Найкращий туроператор».

Прес-служба Закарпатської ОДА

 

14 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів