Фестиваль молодого вина «Закарпатське божоле» цьогоріч святкує своє десятиріччя

Фестиваль молодого вина «Закарпатське божоле» цьогоріч святкує своє десятиріччя
І вперше організацією одного із найбільших фестивалів вина на Закарпатті зайнялось нещодавно створене при Ужгородській міській раді комунальне підприємство Уж-Фест.

 

Головним атрибутом фестивалю звичайно є його великий вибір вин. Тут представлена продукція кращих закарпатських виноробів, які відверто кажуть, фестивалі подібного роду є одним із головних ринків реалізації своєї продукції. На фестивалі відвідувачі мають змогу насолодитись різними сортами вин, більшість з яких виготовлені за власним рецептом винороба та на екологічній основі. І якщо винні льохи Ужгородського Совиного Гнізда переповнені діжками з вином, то на вулиці відвідувачів фестивалю чекають гарячі страви власного виробництва, широкий вибір домашнього сиру, меду та різноманітних смаколиків. Презентувати свою продукцію на фестиваль приїжджають не тільки з усієї області, але й з інших регіонів України.

Фестиваль, який розпочався в останній робочий день тижня, триватиме впродовж трьох днів. Сьогодні заплановано урочисте відкриття, яке супроводжуватиметься концертом, хедлайнерами якого виступлять закарпатські гурти Рокаш та Чаламада.

М-студіо

 

18 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів