Як убезпечити від викрадення власне авто?

Як убезпечити від викрадення власне авто?
Навіть на стоянці, що охороняється, вашому автомобілю потрібен додатковий захист.

 

По всій Україні викрадають тисячі автомобілів за рік і ані стоянка, ані дорога сигналізація злочинців не зупиняють.

Автоексперт Сергій Матусяк впевнений – навіть на стоянці, що охороняється, машині потрібен додатковий захист. Краще змішана – механічна і електронна одночасно. Наприклад, можна заблокувати коробку передач і поставити сигналізацію. Такі системи не можуть захистити машину від угону на 100%, але поморочитися злодіям доведеться неабияк.

У поліції кажуть, в цьому році в порівнянні з минулим викрадень стало менше майже на третину. Більшість таких злочинів скоїли в Києві, а також в Одеській, Харківській та Дніпровської областях.

Раніше в Житомирі затримали викрадача ВАЗу, який відігнав крадену машину на кілька сотень метрів і заснув прямо за кермом. Поліцейським нахабний викрадач, який виявився 33-річним жителем Житомира, зізнався, що проник в машину, зламавши дверний замок, а коли не зміг завести автомобіль, просто відкотив його подалі, а потім відчув втому і вирішив відпочити.

А в Запоріжжі троє азербайджанців були затримані за кермом викраденої іномарки, пізніше у них знайшлися ще й гранати з вогнепальною зброєю.

Також варто нагадати, що київська поліція заявляла про затримання банди викрадачів елітних іномарок. Копи виявили та затримали злочинну групу, причетну до викрадення елітних автомобілів, на території Києва. Зловмисники обґрунтовано підозрюються в скоєнні чотирьох злочинів, які вони вчинили протягом року.

Джерело: "Все про авто"

 

03 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів