Діти Ужгородщини отримали солодкі гостинці та іграшки від Святого Миколая

Діти Ужгородщини отримали солодкі гостинці та іграшки від Святого Миколая
Новорічно-різдвяні свята – одні з найзагадковіших, сповнені магії та чарівності. Усі мають великі сподівання на наступний рік, вірять, що зміни будуть лише на краще, чекають нових успіхів, щастя.

 

Розпочинаються святкування 19 грудня, у День Святого Миколая. Святого на Закарпатті дуже шанують, свято люблять як дорослі, так і діти.

Уже багато років солодкі гостинці, іграшки у переддень новорічно-різдвяних свят від Василя Ковача отримують дітки на Ужгородщині. І цей рік не став винятком, адже Василь Ілліч не забуває про земляків, і не тільки у святкові дні.

Цими днями меценат побував у кількох селах – Гуті, Кам’яниці, Петрівці та Сторожниці, Лінцях, Киблярах, Гайдоші та Пацканьові. Не оминув ні садочки, ні школи. Уже майже 1 тисяча діточок отримали свої подарунки від Василя Ковача та Сергія Ковача, генерального директора групи енергетичних компаній «РЕНЕР». Ще більше школярів та вихованців дитсадочків отримають солодкі гостинці за кілька днів, адже ця новорічна акція охопить близько 15 населених пунктів у 5 районах.

«Усім приємно отримувати подарунки, але повірте, дарувати їх ще приємніше. Коли у дітей світяться від радості очі - це найбільша подяка», - каже Василь Ковач.

Джерело: Закарпатський кореспондент

 

21 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів