Студрада Закарпаття привітала зі Святом Миколая вихованців свалявського Будинку дитини

Студрада Закарпаття привітала зі Святом Миколая вихованців свалявського Будинку дитини
Напередодні Дня cвятого Миколая всі дітки чекають на подарунки, адже цілий рік намагалися бути чемними та слухняними. Однак не всім щастить зустріти це свято в родинному колі. Студентська рада Закарпаття вирішила поділитися теплом із вихованцями Будинку дитини у Сваляві й навідалася до малечі з гостинцями.

 

18 грудня з візитом до малечі поїхали представники всіх навчальних закладів, що входять до складу обласної студради. Молодь обрала для поїздки саме цей заклад, адже він належить до обласного підпорядкування, а його мешканці – малята 3-4 років, тобто найменші з тих, хто Миколая любить. Студенти привезли дітям фінансову допомогу, а також одяг, засоби гігієни та продукти.

З дітками

Готувалися до поїздки активісти протягом тижня. Підтримати ідею організаторів вирішили всі представники організації – студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв, Мукачівського медичного коледжу, Ужгородського національного університету тощо. Хтось допомагав у зборі необхідних речей, інші – безпосередньо з організацією поїздки.

Як розповів голова Студентської ради Закарпаття, студент 4-го курсу юридичного факультету УжНУ Іван Сабадош, враження переповнювали всіх учасників благодійної акції. «Дуже приємно зібрати людей, які хочуть долучитися до доброї справи та поділитися теплом з дітьми», – прокоментував поїздку хлопець.

У майбутньому представники організації планують продовжувати влаштовувати такі поїздки. Зокрема, після різдвяних свят на знайомство зі Студрадою Закарпаття й насичену програму у форматі майстер-класів і семінарів чекають вихованці Перечинського дитбудинку.

Антоніна Чундак,

фото студради Закарпаття

Медіацентр УжНУ

 

22 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів