ГО "Форза" оголосила конкурс кращих практик використання деревної біомаси для виробництва енергії на Закарпатті та Львівщині

ГО "Форза" оголосила конкурс кращих практик використання деревної біомаси для виробництва енергії на Закарпатті та Львівщині
Деревина для енергії.

 

Умови конкурсу

Конкурс націлений на підтримку та розповсюдження практик, ідей та інновацій у використанні деревини для енергії. 

Взяти участь у конкурсі можуть юридичні особи будь-якої організаційної форми та власності та фізичні особи, яка представляють домогосподарство, громаду або групу осіб.

Конкурс реалізується в рамках проекту «Визначення можливостей зеленої енергії в Українських Карпатах». Цей проект націлений на підтримку переходу українського гірського регіону до надійного незалежного енергопостачання в майбутньому шляхом оцінки сталого енергетичного потенціалу деревини і пошуку можливостей ефективного використання місцевих відновлювальних джерел енергії. В результаті Конкурсу кращих практик будуть виявлені і розповсюджені місцеві знання, ідеї та досвід такого використання.

На конкурс можна подавати практики, реалізовані на території Закарпатської та Львівської областей.

Нагороди конкурсу

Найкращі практики/ ідеї, вибрані Конкурсним Комітетом, отримають цінні призи.

Цінні призи, спрямовані на подальше покращення використання деревини для енергії та заходів з енергоефективності згідно потреб переможців, надаються у формі приладів, устаткування, обладнання, виготовлення технічних умов, проектно-кошторисної документації та ін.

1 місце – приз на суму до 1300 швейцарських франків та участь у тренінгу від Інформаційно-навчального центру з енергоефективності та ВДЕ в м.Мукачево (захід обирається переможцем).

2 місце – приз на суму до 1000 швейцарських франків.

3 місце – приз на суму до 700 швейцарських франків.

Цінні призи не призначені на покриття поточних операційних витрат (витрати на оплату праці, офісні витрати, придбання сировини тощо) та на проведення заходів.

Конкурсний Комітет спільно із переможцями визначає цінні призи, які будуть вручені переможцям за рахунок призового фонду.

Заявку в електронному вигляді слід подавати до 15 лютого 2018 р. на ел. пошту [email protected].

Умови участі і заявка: http://forza.org.ua/…/viznac…/derevina-dlya-energiyi-konkurs

 

11 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів