Фотошпалери в дизайні студії

Фотошпалери в дизайні студії
Фотошпалери - це не просто черговий різновид настінного покриття, але й прекрасний інтер'єрний інструмент, який може максимально перетворити приміщення.

 

Цим варто скористатися і в разі ремонту в стандартній квартирі, і в квартирі-студії.

Які купити фотошпалери для студії?

Студії останнім часом набирають величезну популярність. Презентовані спочатку, як варіант холостяцького житла, вони поступово були уподобані й парочками. А деякі мешканці примудряються в рамках студії ще й вирощувати потомство! Але, незалежно від кількості людей, що проживають в такій квартирі, фотошпалери на стіну стануть тут найкращим рішенням оформлення інтер'єру.

Ті, хто проживає в квартирах такого типу, знають: головна проблема полягає в особливості студії. А саме - у відсутності стін. Виникає проблема з розподілом приміщення на зони, яка посилюється, якщо в студії живе більше однієї людини. На щастя, розглядається настінне покриття, особливо якщо це 3д фотошпалери, дозволяє вирішити проблему зонування.

Так наприклад, в кухні можна скористатися оздоблювальним матеріалом, на якому буде зображений натюрморт або пейзаж в провансальському стилі. У робочій зоні, якщо така є, можна помістити індустріальний малюнок або вид великого міста. Для спальні підійде що-небудь розслаблююче, наприклад, природний вид. А в зоні вітальні фантазія може бути воістину невичерпною: починаючи від зображення каміна й закінчуючи космічною темою.

3д шпалери прекрасно підійдуть й для того, щоб позначити межі дитячої або ігрового куточка. Тут найкраще звернутися до теми мультиплікації або казок. Улюблені персонажі з мультиків, поза всяким сумнівом, припадуть до смаку малюкові. А, якщо вони будуть об'ємними, дитина точно буде пишатися своїм невеликим куточком та з радістю приводити туди друзів.

Що робити, якщо серед представлених варіантів шпалер ви не змогли підібрати підходящий варіант для своєї студії? Спеціально для таких випадків є послуга: фотошпалери на замовлення. Користуючись цією нагодою, ви зможете створити оптимальні шпалери, які не тільки зможуть позначити ту чи іншу зону, але й візуально розширити її або зорово підняти стелі.

Однак перш ніж ви займетеся підбором зображень для створення унікального полотна, звертаємо вашу увагу на інтернет-магазин https://www.art-oboi.com.ua/ , в якому ви знайдете найрізноманітніші фотошпалери в Україні. Цілком можливо, що тут ви зможете відшукати варіанти, які ідеально підійдуть для зонування приміщень й допоможуть вам створити максимально оригінальний інтер'єр.

 

12 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів