І знову про кохання…У Закарпатській обласній філармонії виступить естрадна вокальна студія «Рена»

І знову про кохання…У Закарпатській обласній філармонії виступить естрадна вокальна студія «Рена»
Серію концертів до Дня святого Валентина у Закарпатській обласній філармонії завершать учасники авторської естрадної вокальної студії «Рена». Їхні імена вже встигли засяяти на багатьох сценах краю та за його межами, адже йдеться про переможців Всеукраїнських і міжнародних пісенних конкурсів Ярину Остап’юк, Яну Голінку, Даніелу Якобчук, Вікторію Пінзель, Катерину Лінтур.

 

Позаду в них довгі роки занять і відточування майстерності, участь у різноманітних мистецьких акціях і благодійних заходах. Окремо варто сказати про керівника студії «Рена» – співачку, композитора і поетесу Яну Садварій. Ця талановита виконавиця, солістка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, в минулому році дала свій перший сольний концерт, отримала почесне звання заслуженої артистки України та стала лауреатом обласної премії імені Дезидерія Задора. Попри свою активну артистичну діяльність (двадцять років на сцені!), Яна Садварій є автором понад 150 пісень і талановитим педагогом з вокалу. Вісім її вихованців продовжили навчання у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв, серед яких вже добре відомі на всю країну Рената Штіфель і Аліна Паш.

Отже, 18 лютого про світлі і чисті почуття, про перше кохання і перший поцілунок співатимуть юні зірки нашого краю, а також заслужені артисти України Яна Садварій (керівник авторської естрадної вокальної студії «Рена») та соліст Закарпатської обласної філармонії Олександр Садварій. У програмі – пісні П.Маги, І.Татаренка, Т.Нєдєльської, Ю.Рибчинського, Я.Садварій та улюблені всіма хіти з репертуару Вів’єн Морт, Едіт Піаф, Єлени Томашевіч, Лари Фабіан, Міли Нітіч, гурту «Без обмежень» тощо. Концерт відбудеться у рамках проекту «Музика вихідного дня». Початок о 16.00.

Підготувала Таїсія Грись

 

14 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів