Що потрібно знати ужгородцям про нові правила призначення та нарахування субсидій

Що потрібно знати ужгородцям про нові правила призначення та нарахування субсидій
Із 1 травня в Україні почали діяти нові правила призначення та нарахування субсидій для оплати житлово-комунальних послуг.

 

Як інформує управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради, для 80-85% отримувачів цієї допомоги перерахунок на наступний опалювальний період зроблять автоматично. Водночас близько 15-20% повинні особисто звернутися до органів соцзахисту для переоформлення субсидій. Це стосується тих, хто має щойно куплені предмети розкоші, нові автомобілі, або у складі сімей яких є працездатні особи, що декларують нульові ставки доходу.

Верифікація (перевірка) субсидіантів, яку розпочало Міністерство фінансів, виявила низку системних проблем із призначенням субсидій. Тому уряд схвалив рішення про внесення низки змін, які скоротять випадки зловживань. Ті, хто справді потребуватиме допомоги, отримуватимуть її і надалі.

ПРО ЯКІ НОВАЦІЇ ЩОДО СУБСИДІЙ ТРЕБА ЗНАТИ І НА ЩО ЗВЕРТАТИ УВАГУ – докладніше на офіційному сайті Ужгородської міської ради за посиланням http://rada-uzhgorod.gov.ua/zminylasya-systema-pryznachenn…/

 

08 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів