Представники Ужгородського університету привітали учнів школи-інтернату

Представники Ужгородського університету привітали учнів школи-інтернату
В Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради відбулося свято нагородження переможців, свято її величності Науки, свято таланту. Школа-інтернат по праву пишається здобутками своїх вихованців.

 

На фестивалі Науки відзначили  учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи, стали переможцями й призерами  обласних олімпіад  (62 учні) та  Всеукраїнських олімпіад  з базових дисциплін (7 учнів), конкурсу захисту науково -  дослідницьких робіт Малої Академії наук (55 учнів), інших інтелектуальних та  творчих конкурсів.

Відкрила свято директор навчального закладу Іщенко О.Т. Як і щороку, на святі були присутні гості з УжНУ. Цього разу учнів вітали проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король та декан математичного факультету Михайло Повідайчик, які вручали почесні грамоти переможцям та призерам обласних олімпіад та конкурсу захисту науково - дослідницьких робіт Малої Академії наук.

Всі ці учні також отримали запрошення ректора Ужгородського університету вступати на факультети університету. Відрадно, що кожного року кількість учнів школи – переможців різних олімпіад та конкурсів зростає, про що свідчить кількість зірочок у Книзі успіхів школи.

 

13 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів