RESIDENT Concept House — сучасний житловий комплекс для цінителів естетики та комфорту

RESIDENT Concept House — сучасний житловий комплекс для цінителів естетики та комфорту
Яскравий фасад, панорамні вікна, урбаністичний стиль — характерні риси житлового комплексу RESIDENT Concept House, який зводиться в Голосіївському районі столиці.

 

Новобудова створена для тих, хто цінує унікальну архітектуру і високу технологічність. Тут реалізована інноваційна екосистема управління житловими будинками SFERA living system, яка кидає виклик традиційним ЖЕК.

Деталі, які важливо знати про ЖК RESIDENT

Житловий комплекс Резидент знаходиться на вулиці Володимирська, 86А. Будинок планують ввести в експлуатацію вже у першому кварталі 2019 року. 13-поверховий комплекс відноситься до нерухомості бізнес-класу і виділяється на фоні інших об’єктів міської інфраструктури розкішним екстер’єром. Перші поверхи будівлі декоровані металом, що імітує старовинне золото. Безпосередньо на терасах, які знаходяться на верхніх поверхах, планується висадка кущів і дерев.

Будівництво ведеться з урахуванням сучасних архітектурних стандартів. Новобудову зводять за монолітно-каркасною технологією, що передбачає вільне планування квартир. Матеріал фасаду — керамограніт. Мінераловатний утеплювач щільністю не менше 145 кг/ м3 забезпечує утримання тепла в приміщенні. Хороша звукоізоляція і централізоване опалення гарантують максимальний рівень комфорту.

У новобудові буде лише 63 квартири

На продаж виставлено 1-, 2-, 3- і 4-кімнатні квартири. Їхня площа варіюється від 42 м2 до 114 м2. Компанія SAGA Development пропонує великий вибір стандартних планувань, продуманих до дрібниць. Житловий комплекс приваблює й іншими нюансами:

·         високі стелі — 3 м;

·         ергономічний житловий простір;

·         зручні кухні та санвузли;

·         великі панорамні вікна;

·         передова система безпеки;

·         інноваційна технологія енергозбереження.

Усі дороги ведуть у ЖК RESIDENT

Будинок розташований в історичному центрі столиці, тому його оточують різноманітні культурні, розважальні та торговельні локації. У пішої доступності — безліч магазинів, кафе, торговельних центрів, банківських відділень, аптек, театрів і музеїв. Поруч з будинком — Парк імені Т. Г. Шевченка та Ботанічний сад. Неподалік є дитячий сад, школа і ліцей — все, що особливо цінують молоді пари з дітьми.

Завдяки зручній транспортній розв’язці ви можете швидко дістатися у будь-яку точку Києва. Найближча станція метро — «Олімпійська» (10 хвилин пішки). Трохи далі знаходяться станції «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту». Час у дорозі займе 15–17 хвилин.

Щоб дізнатися детальніше про хід будівництва Житлового Комплекса Резидент, вартість та умови придбання квартири, звертайтеся до відділу продажів.

 

19 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів