На нараді в Ужгороді говорили про посилення співпраці між поліцією та органами пробації Закарпаття

На нараді в Ужгороді говорили про посилення співпраці між поліцією та органами пробації Закарпаття
На нараді керівництва поліції Закарпаття та начальника філії Центру пробації в Закарпатській області обговорили питання посилення роботи між структурами. Головну увагу звернули на профілактичну роботу з особами, засудженими до мір покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

 

В Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області заступник начальника ГУНП Ярослав Лебович зустрівся з начальником філії Центру пробації в краї, підполковником внутрішньої служби Віталієм Муральом та його заступником Сергієм Корольчуком. Участь в нараді взяло і керівництво Управління превентивної діяльності поліції, а також представники слідчого управління та управління карного розшуку.

Головними питаннями у порядку денному стало посилення співпраці між поліцією та органами пробації. Говорили про є профілактичну роботу з особами, засудженими до мір покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, недопущення з їх боку вчинення повторних злочинів. Домовилися про проведення спільних заходів по перевірці за місцем проживання засуджених осіб. Крім цього, звернули увагу на питання розшуку осіб та притягнення засуджених осіб до кримінальної відповідальності за ухилення від покарання, не пов’язаного із позбавленням волі.

Ярослав Лебович відзначив, що робоча зустріч була дуже конструктивною, та висловив надію, що розроблені під час неї алгоритми допоможуть в подальшому спільними зусиллями протистояти такому негативному явищу, як скоєння громадянами нових злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів