Планування відпочинку: Як поїхати за кордон якісно і за доступною ціною?

Планування відпочинку: Як поїхати за кордон якісно і за доступною ціною?
Із впровадженням для України безвізу ми стали мандрувати ще більше. Та як спланувати гарний відпочинок за приємними цінами? Найкращий варіант – раннє бронювання, – переконують досвідчені мандрівники. То які туристичні напрямки вже зараз бронюють закарпатці?

 

Раннє бронювання вже певний час користується попитом серед закарпатців. От приміром, зимовий відпочинок почали активно передплачувати вже зараз.

Бронювати заздалегідь завжди краще: це значно дешевше і є багато хороших пропозицій. А от серед так званих гарячих турів, що розпродають під виїзд, як показує практика, залишаються ті пропозиції, які нікому не були потрібними до цього. За винятком відмовних турів, звісно.

Якщо хочеться чітко та якісно спланувати відпочинок на новорічно-різдвяні свята, планувати треба вже. Особливо це стосується Європи – там усі готелі, де ціна відповідає якості, розпродаються дуже швидко. Зараз є й знижки, і можливість обрати той готель, який хочете.

«Найпопулярніші напрямки для зимового відпочинку серед закарпатців зараз – Італія, Швейцарія, Австрія, Франція. Є цікаві пропозиції на Новий рік, от, приміром, уже бронюють тури на лижі в Закопане, чи до Санта Клауса в Лапландію», – розповідає провідний менеджер турфірми Трайдент Хіт Ольга Петрінко.

Утім, не встиг закінчитися літній морський сезон, як закарпатці вже почали планувати наступний пляжний відпочинок. Особливо завбачливі вже встигли зробити перші бронювання на курорти Греції та Болгарії на наступне літо.

Ольга Петрінко каже: «Зараз людям цікавий екзотичний відпочинок, до того ж взимку він найбільш актуальний. Цей сезон пропонує гарні новинки: прямі авіа з Києва в Домінікану та на острів Пхукет. Активніше, ніж влітку, бронюють Шрі-Ланку, бо розуміють, що за раннім бронюванням пропозиції та ціни на них дуже приємні.  Люди почали планувати свій відпочинок більш грамотно – це радує».

У турфірмах допоможуть визначитися й підберуть відпочинок на будь-який смак та гаманець. А де відпочиваєте взимку ви?

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів