Послуги страхової компанії АСКО ДС: передбачаємо усі ризики

Послуги страхової компанії АСКО ДС: передбачаємо усі ризики
Прибрати неприємності зі свого життя неможливо, але покрити матеріальні збитки від них реально.

 

Але для цього потрібно спершу звернутися до ліцензованої компанії, такої, як «АСКО ДС». На сайті askods.com/ua/strahovye-uslugi зазначені усі страхові послуги, які надає це бюро, а його історія та розгалужена мережа переконують в надійності такого партнера.

Де можна знайти офіс «АСКО ДС»?

Компанія функціонує з 1991 року, тобто є ровесницею нашої держави Україна. Нестабільність ринку, кризи не зломили фірму, а навпаки загартували. З регіонального утворення, який охоплював частину Донецько-Луганського регіону, вона розрослася до 38 філій і трьох відділень в різних куточках держави. Офіси компанії знаходяться, як у великих обласних центрах (Київ, Дніпро, Харків, Луцьк, Запоріжжя ), так і невеликих містечках – Червоноград, Нововолинськ, Бахмут.

На інтернет-майданчику подана інформація по кожному відділенню: адреси, телефони, керівники, графік роботи. Додатково можна проконсультуватися з фахівцями просто онлайн, а ще повідомити про страховий випадок, який уже стався.

Види страхування для всіх клієнтів

Компанія запрошує фізичних та юридичних осіб для оформлення, відповідних до їхніх потреб, полісів. Вона надає послуги страхування обов’язкового та добровільного типу, при цьому має ліцензії на 19 різних видів.

Серед популярних направлень можна виділити такі:

  1. Автострахування. Тут доступно оформити звичайне КАСКО, та економ-пакети з певним переліком страхових випадків, страхування цивільної відповідальності та «Зелену карту», яка необхідна для перетину кордону країни на своєму транспортному засобі.
  2. Особисте страхування, яке включає покриття коштів, які були витрачені на лікування. Компанія пропонує пакети для однієї особи, родинні, дитячі. Потурбуватися про здоров’я працівників можуть і роботодавці – для них є спеціальні корпоративні пакети.
  3. Туристичне страхування. Мандрівки у деякі країни неможливі без хоча б базового страхування. Але варто оформлювати поліси цього виду не тільки з примусу – краще трохи переплатити, але отримати гідне медичне обслуговування в незнайомій країні у випадку неприємностей.
  4. Страхування майна для власників приватних садиб, квартир, інших об’єктів нерухомості. А також для підприємств, які можуть застрахувати обладнання, приміщення, продукцію, у тому числі сільськогосподарську, вантажі.

Якщо страховий випадок все-таки стався, то вам необхідно повідомити про це працівників компанії. У «АСКО» один з найкращих показників по строкам урегулювання страхової ситуації – у середньому 36 днів, тоді як дані по іншим компаніям складають більше трьох місяців (за даними МТСБУ на кінець 2017 року).

 

28 вересня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів