Туристичне страхування - страховка від ЕКТА

Туристичне страхування - страховка від ЕКТА
Коли попереду - черговий довгоочікуваний відпустку, то ми завжди заздалегідь замислюється над тим, куди ж краще відправитися відпочити. І в цей раз за порадою друзів вирішили скористатися послугами туристичного страхування. До речі, для відвідування європейських країн, оформлення поліса є обов'язковою процедурою. Без цього неможливо оформити візу і потрапити в країну, куди ви збираєтеся поїхати.

 

Завдяки страховці, вдається забезпечити захист від різних надзвичайних подій. Та й відсутність франшизи, повна компенсація витрат за нещасними випадками - досить вагомі аргументи на користь подібного вибору. Ми зайнялися пошуком гідної компанії для того, щоб оформити туристичний поліс. І, знову ж таки за порадами друзів, ознайомилися з пропозиціями страхової компанії ЕКТА, відвідавши в зручний час сайт. надійна страхова компанія в Україні пропонує унікальні програми зі страхування в сфері туризму і подорожей, авіації. І більш детально у всьому розібратися зможе кожен, відвідавши сайт. Тут зручний інтерфейс. Все розподілено у відповідних категоріях. Тому ми не витратили багато часу на вивчення пропозицій.

Тут ми виділили масу переваг для себе. Є велика можливість страхування квитків, турів та багажу. Також тут пропонують на вигідних умовах медичне страхування туристів. А ще - страхування фінансових ризиків для учасників туристичного ринку - страхування відповідальності.

Асортимент пропозицій досить великий. І ми не пошкодували, що зробили саме цей вибір. Коли виникли питання, ми отримали без проблем на них компетентні відповіді фахівців, зателефонувавши по телефону. Нам роз'яснили все дохідливо і вичерпно і навіть допомогли зробити вірний вибір.

У подорожах по інших країнах, кожен може зіткнутися з різними ситуаціями, де потрібна додаткова фінансова підтримка. І страховий поліс гарантує отримання належної допомоги за кордоном.

Компанія ЕКТА пропонує послуги не тільки туристичного страхування. Тут можливо медичне страхування, а також страхування техніки. Ми із задоволенням прочитали корисні статті в блозі, дізнавшись багато корисної для себе інформації. Все дуже зручно і просто знайти тут. Ми залишилися задоволені вибором і буде своїм знайомим і родичам також рекомендувати саме цю страхову компанію. Все надійно. зручно і вигідно. І в цьому ми змогли переконатися не з чуток, на власному досвіді.

 

27 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів