Транспортно-експедиційна компанія "Вітал Спец Сервіс"

Транспортно-експедиційна компанія "Вітал Спец Сервіс"
Експедирування – це сервіс повного супроводу транспортування вантажів.

 

Як правило, водій водночас і виступає експедитором: він оформлює всі супроводжуючі папери і несе персональну відповідальність за вантаж. Експедитор за допомогою логістики розробляє схему доставку вантажу, підбирає найкращий маршрут для кожного напряму. 

Базовими етапами експедирування вантажів є:

1. Підбір транспортного засобу – оскільки кожний вантаж має різні габарити, терміни доставки і особливості транспортування, то компанія надає відповідний транспорт, який забезпечить зручний, швидкий та безпечний процес доставки. 

2. Проектування маршруту – для якісної та оперативної доставки вантажів, необхідно спланувати маршрут руху транспортного засобу шляхом логістичних досліджень. Проектування маршруту являється важливим етапом експедирування. 

3. Оформлення документації – транспортна фірма зобов’язана в обов'язковому порядку потурбуватися про належне оформлення всіх документів на транспортування, тим більше, якщо вантаж доставляється за межі регіону або ж країни. 

Транспортно-експедиційна компанія "Вітал Спец Сервіс" вже тривалий час здійснює міжнародні перевезення за кордон: професіональний колектив, сучасні транспортні засоби, прийнятні ціни та оперативна робота – те, що відрізняє нас від конкурентів. Клієнт не повинен турбуватись про організаційні моменти, витрачати нерви і час на вирішення виникаючих труднощів: його задача – отримати вантаж, а все інше ми зробимо самі. Довірте перевезення та експедирування професіоналам! Завмовляйте послуги на сайті pereezd.net.ua.

uzhgorod.net.ua

 

01 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів