Ужгородці беруть участь у Третій німецько-українській конференції партнерства між громадами

Ужгородці беруть участь у Третій німецько-українській конференції партнерства між громадами
У рамках форуму пройдуть панельні дискусії «Співпраця заради розвитку в Україні та з Україною», «Виклики під час співпраці заради розвитку», «Участь громадян у місцевому самоврядуванні – досвід України».

 

Делегація Закарпатської області, у складі якої голова обласної ради Михайло Рівіс, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, Рахівський міський голова Віктор Медвідь, голова Воловецької районної ради Іван Лопіт, начальник управління з питань розвитку місцевого самоврядування, міжнародних та регіональних зв’язків обласної ради Василь Маковський, Невицький сільський голова Михайло Лаба, бере участь у третій німецько-українській конференції партнерства між громадами, яка проходить 10-11 жовтня у місті Фрайбург-у-Брайсгау.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся мер Фрайбург-у-Брайсгау Мартін Горн, після чого провели презентацію програми.

Під час заходу обговорять тему розвитку німецько-українського партнерства, при цьому будуть представлені результати реалізації проекту «Партнерства з містами України», які було досягнуто з жовтня 2015 року. Передбачено й три фахові екскурсії, де презентують приклади кращих практик у сфері енергоефективності в територіальних громадах – Шварцвальдської енергоефективної громади, Green Industry Park Freiburg (зелений промисловий парк Фрайбурга) та модельного району Ваубан.

Також пройдуть панельні дискусії «Співпраця заради розвитку в Україні та з Україною», «Виклики під час співпраці заради розвитку», «Участь громадян у місцевому самоврядуванні – досвід України».

Джерело: Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

10 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів