Чорна п'ятниця: 5 порад для закарпатців

Чорна п'ятниця: 5 порад для закарпатців
Цьогоріч в Україні Чорна п'ятниця припадає на 23 листопада. Виявляється, до розпродажу потрібно підійти ретельно, щоб не пожаліти після здійснення покупок.

 

1. Дізнайтеся про умови повернення товару

Маєте список потрібних товарів? Поцікавтеся, чи підлягають вони поверненню. Особливо це актуально для сайтів, де ви раніше не купували. Якщо товар не підійшов, його можна повернути впродовж 14 днів. Проте є певні винятки, які потрабно узгодити з продавцем. Слід знати, що до товарів, які не підлягають поверненню, належать: продукти та напої, ліки, предмети гігієни, косметика та парфумерія, м’які дитячі іграшки, білизна.

Чорна п'ятниця 2018

2. Стежте за цінами

На одні й ті ж товари продавці роблять різні знижки. За тиждень, або хоча б за 2-3 дні, запишіть собі ціни в магазинах на обрані товари. Так ви побачите реальний розмір знижок. Продавці використовують Чорну п’ятницю також, щоб позбутися "залишків" серед тих товарів, на які пройшов сезон. Найбільші знижки роблять на одяг та взуття. Літні сукні, сарафани можуть коштувати на 70% дешевше, осінній та зимовий одяг з минулих колекцій – на 25-40%. А от знижки на техніку, електроніку та меблі найменші – близько 15-20%.

3. Зробіть розвідку

Товари з найкращою ціною розбирають за перші дві години. Щоб не витрачати час на пошук вигідних пропозицій, підпишіться на розсилки тих магазинів, в яких плануєте покупки. Відтак, ви швидко зорієнтуєтесь де та з чого почати шопінг.

4. Спілкуйтеся з продавцем

Обираючи на маркетплейсі, можна торгуватися з продавцями та отримати додаткову знижку.

5. Уникайте шахраїв

Намагайтеся аціонально оцінювати вартість товару. Якщо на дорогий товар стоїть дуже велика знижка, перевірте попередньо продавця. Вивчайте їхній рейтинг та відгуки. Обирайте доставку кур'єром з оплатою готівкою, або – в поштове відділення з післяплатою.

Чорна п'ятниця 2018

Краще уникати оплати на особисту картку продавця, тим більше, якщо це новий для вас інтернет-магазин. Краще обирайте перевірені місця для інтернет-шопінгу. 

Коли краще заходити на сайти, щоб вигідно купити?

Розпродаж стартує 23 листопада в 00:00 і триває до 23:59. Краще замовляти товар якомога раніше, тому що через високий попит до кінця розпродажу потрібних речей може не бути.

Інформує 24 Lifestyle

 

17 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів