Agrico: насіннєва, посадкова картопля з Голландії

Agrico: насіннєва, посадкова картопля з Голландії
Компанія «Агріко» пропонує рішення проблем низької врожайності та якості за допомогою посадкової насіннєвої картоплі.

 

Що таке насіннєва картопля

Картопля — один з найбільш поширених овочів, який є популярним на території всієї України і Європи. Його вирощування входить у категорію основних напрямків фермерського господарства. Фермери нерідко зустрічаються  з труднощами, пов'язаними з малою врожайністю і поганою якістю картоплі. Вирішити ці проблеми можна за допомогою насіннєвої картоплі.

Насіннєвою картоплею називаються плоди, вирощені з бульб у тепличних умовах. Це посадковий матеріал, якість якого безпосередньо залежить від покоління і репродукції.

Супер-супереліта

Сюди входить насіннєва картопля, вирощена безпосередньо з бульб. Її якість — найвища. Таку картоплю практично не використовують у їжу, так як вона набагато корисніша в якості матеріалу для висадки. Вона повною мірою зберігає властивості сорту, не схильна до хвороб і гарантує хороший урожай.

Супереліта

Це плоди, які були вирощені шляхом висадки супер-суперелітної категорії. За своїми розмірами бульби більше, ніж у супер-супереліти. Вони також зберігають всі якості сорту і мають гарну опірність збудникам захворювань.

Еліта

Урожай картоплі, отриманий після висаджування супереліти, називають елітою. З трьох категорій, ця — найдоступніша. Вона дає найбільшу врожайність. Після висадки еліти отримують три репродукції картоплі, кожна з яких відрізняється своєю якістю, поступово втрачаючи характеристики сорту.

Переваги насіннєвої посадкової картоплі

Використання насіннєвої посадкової картоплі, придбати яку можна в Агріко, дозволяє знизити ризики і збитки, які можуть виникнути при вирощуванні.

Основні переваги висадки насіннєвої картоплі:

  • Великий врожай, в якому підвищено відсоток великих бульб.
  • Можливість вибрати сорт, отримавши необхідні якості плодів.
  • Розподіл сортів за часом достигання.
  • Стійкість до вірусів, хвороб і парші.
  • Можливість підібрати картоплю, яка найкраще підходить під конкретний тип грунту.

Насіннєва картопля від «Agrico»

Спеціалізація «Агріко» — вирощування насіннєвої картоплі, імпортованої з Голландії. Компанія офіційно представляє голландський кооператив АГРІКО на території України. Вона пропонує покупцям посадковий матеріал класу «Еліта» або картоплю першої репродукції. Крім того, «Агріко» надає технологічну підтримку.

В асортименті доступні 20 сортів, які розрізняються за смаковими якостями і групами стиглості. Сорти розділені на три категорії:

  • ранні;
  • середньостиглі;
  • пізні.

Всі вони володіють високою резистентністю до поширених збудників хвороб, великим врожайним коефіцієнтом.

На сайті компанії https://agrico.com.ua/ru/ можна знайти докладну інформацію про «Агріко», ознайомитися з сортовим асортиментом і замовити насіннєву картоплю.

 

20 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів