Перші пішли: магістри геофаку та хімфаку Ужгородського університету – дипломовані! (ФОТО)

Перші пішли: магістри геофаку та хімфаку Ужгородського університету – дипломовані! (ФОТО)
16 січня на географічному факультеті УжНУ дипломи магістрів отримали випускники денної та заочної форми навчання.

 

Іван Калинич

Іван Калинич

Вступне слово мав декан геофаку Іван Калинич. «Сьогодні у вас, дорогі випускники, свято! Щоправда для нас, ваших наставників, воно з присмаком смутку, адже ви йдете від нас. Ми віддали вам частинку своєї душі, поділилися всім, що знали. І дуже сподіваємось, що ці знання допоможуть вам гідно влаштуватися в житті. Пам’ятайте: тут ваш другий дім, де вам завжди будуть раді допомогти!» – зауважив очільник факультету.

Привітати випускників прийшли і поважні гості, зокрема заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак.

Мирослава Лендьел

Мирослава Лендьел

Проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Мирослава Лендьел побажала випускникам ніколи не переставати вчитися й успішно реалізувати свій потенціал: «Магістратура є свідомим вибором дорослих людей, і я дуже рада, що ви обрали підрозділ, який готує надзвичайно цінних фахівців для економіки нашої країни й регіону!».

До привітань долучилися й заступник начальника відділу департаменту екології та природних ресурсів ОДА Дмитро Томенчук, начальник відділу лісового та мисливського господарства ЗОУЛМГ Ігор Орос, начальник відділу геоінформаційних систем (ГІС) та інформаційного забезпечення Басейнового управління водних ресурсів річки Тиси Світлана Ребрик. Гості наголосили на важливості фаху випускників-географів: «Спеціальності, які ви здобули, мають дуже важливе значення. Впевнені, ваші знання будуть спрямовані на збереження наших природних ресурсів!».

Крім того, теплі настановчі поради молоді висловили й завідувач кафедри фізичної географії та раціонального природокористування Степан Поп, завкафедри лісівництва Людвіг Потіш, завідувач кафедри землевпорядкування та кадастру Владислав Пересоляк.

Подяку викладачам і новоспеченим колегам виголосила випускниця Марина Москаль.

Після всіх поздоровлень настала найурочистіша мить – вручення омріяних дипломів. Завершили свято Державним Гімном і спільною фотосесією.

Фотозвіт вручення дипломів магістрам геофаку

Також 35 хіміків та екологів, із яких аж 19 – із червоними дипломами, прощалися з рідним факультетом.

«Мені не соромно сказати, що я випускник хімічного факультету УжНУ», – такими словами прощалися з університетом новоспечені випускники. 16 січня хімфак випустив у широкий світ своїх магістрів.

Василь Лендєл

Василь Лендєл

35 хіміків та екологів, із яких аж 19 – із червоними дипломами, прощалися з рідним факультетом.

Із вітальним словом до тепер уже колег звернувся декан підрозділу Василь Лендєл: «За ці п’ять із гаком років ми забезпечили вам ті знання, які згодяться для роботи і життя. Те, що могли, – ми дали, те, що ви хотіли, – взяли. Ми завжди будемо раді бачити вас тут, на факультеті, радітимемо вашим успіхам у професійному та особистому житті. А тих, кому особливо важко проститися зі студентським життям, – радо вітатимемо в аспірантурі».

Теплі напутні слова лунали й від інших факультетських наставників, із якими вчорашні студенти провели чимало часу. Колектив факультету дякував не лише своїм випускникам, а й їхнім батькам, бажали не втрачати контакт між собою та мати добру вдачу, цінувати час і залишатися гідними представниками рідного факультету.

Володимир Кохан

Володимир Кохан

По-справжньому сімейна атмосфера – це про хімфак. Випускник Володимир Кохан зауважив: «Роки на факультеті були справді пам’ятними. Так, траплялося, що ми зривали пари, не вчили колоквіуми, нервували викладачів, але це були найкращі роки мого життя! Я би радо пройшов цей шлях знову і сподіваюся трохи продовжити своє студентство в аспірантурі. А при влаштуванні на роботу я гордо казатиму, що закінчив кафедру екології хімічного факультету Ужгородського національного університету».

Вручення дипломів магістрантам хімфаку

Ксенія Шокіна

Юлія Шипович,

фото Віталія Завадяка

Медіацентр УжНУ

 

19 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів