В Ужгороді троє неповнолітніх хлопців зірвали з вух в пенсіонерки золоті сережки і втекли

В Ужгороді троє неповнолітніх хлопців зірвали з вух в пенсіонерки золоті сережки і втекли
Співробітники Ужгородського відділу поліції затримали трьох неповнолітніх, які пограбували літню жінку та молодого чоловіка. За обома фактами розпочато слідство.

 

На лінію «102» надійшло повідомлення від 69-річної мешканки міста Ужгород про те, що на проспекті Свободи на неї напало троє неповнолітніх хлопців, зірвали з вух золоті сережки і втекли. 

Наступного дня повідомлення про грабіж надійшло від 27-річного чоловіка, мешканця обласного центру. Чоловік розповів, що троє хлопчаків на вулиці Волошина пограбували його, викравши гаманець з грошима та мобільний телефон  марки «Xiaomi».

Працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу з’ясували, що до пограбунків причетні одні і ті особи. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили осіб, причетних до вчиненого. Ними виявились  неповнолітні мешканці обласного  центру, віком 11 та 13 років. 

За ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України – Грабіж,  поєднаний з насильством,  розпочато слідство. Зараз  правоохоронці перевіряють малолітніх осіб на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території  міста.

Відділ  комунікації  поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів