Жінкам на замітку: ТОП ідей для стрижки

Жінкам на замітку: ТОП ідей для стрижки
Кому, як не жінкам, знати, як іноді хочеться щось у собі змінити. Та іноді важко визначитися, що саме. Пропонуємо вам цікаві та сучасні ідеї для стрижки у 2019 році.

 

Андеркат

Андеркат підійде ідеально, якщо вам подобається тримати шию відкритою і хочеться перетворитися з витонченої леді в підлітка-хулігана.

Стрижка боб

Стрижка боб завжди в тренді. Якимось чином вона залишається в світі моди щонайменше десятиліття. 

Стрижка пікс

Якщо ви хочете виділятися з натовпу, тим більше, якщо платиновий відтінок блонд - ваш вибір - ви будете в тренді, так як він буде популярний у світі краси цієї весни.

Стрижка ірокез

Стрижка ірокез - це тип стрижки з більш довгим верхом і поголеними боками і потилицею. Носити ірокез можуть жінки з різною довжиною волосся. У минулому ірокез вважався панк-стрижкою, але в сучасному суспільстві це не так.

Стрижка помпадур

Стрижка помпадур сьогодні дуже популярна. Жінки носять її як зі звичайним кольором волосся, наприклад, блонд, так і з яскравими відтінками персикового, рожевого та фіолетового кольору. 

Стрижка горщик

Сьогодні ця стрижка повернула собі популярність завдяки простоті стилю і унікальним деталям. Жінки знайшли способи зробити контур стрижки цікавим і супер стильним.

Стрижка боб А-подібної форми для середньої довжини волосся

Якщо ваше волосся середньої довжини, то стрижка боб А-подібної форми ідеально вам підійде. Ви отримаєте новий, свіжий стиль, при цьому немає необхідності обрізати всю довжину волосся.

Стрижки з чубчиком

Хоча вважається, що стрижка чубчиком є найбільш підходящим варіантом для жінок з круглим обличчям, тим не менш, вона може підійти і до інших типів, варто тільки підібрати потрібний контур.

Боб для волосся середньої довжини

Боб - класична стрижка для волосся середньої довжини. Як бачите, він підходить як для гладкого, так і для хвилястого волосся. 

Довга стрижка пікс

Немає нічого простішого і зручнішого, ніж носити стрижку пікс. А різноманітність її типів і універсальність варіантів укладання є ще одним доказом того, що простота ніколи не підведе.

Джерело: Ukr.Media.

 

21 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів