Жарти про Євробачення "рвуть" соцмережі закарпатців

Жарти про Євробачення "рвуть" соцмережі закарпатців
Топ-тема останніх кількох днів, безперечно, Євробачення. Навіть вручення престижної премії Оскар залишилося поза увагою! Uzhgorod.net.ua зібрав для вас найсмішніші жарти соцмереж про пісенний конкурс та скандал довкола нього.

 

Для тих, хто не в курсі, цього року до фіналу нацвідбору на Євробачення потрапило 6 гуртів:  Freedom jazzKAZKABrunettes Shoot BlondesYUKOMARUV та ANNA MARIA. Відтак розгорівся скандал, адже MARUV активно гастролює в Росії, ANNA MARIA є вихідками з Криму, де їхні батьки займають високі посади, а дівчата в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну сказали, що "Україна просто втратила Крим", не визнавши його окупації сусідньою країною.

За результатами голосування перемогла MARUV, однак постало питання, чи може артистка представляти Україну на конкурсі з огляду на те, що вона виступає в Росії, а права на її пісню Siren Song належать російському лейблу. В результаті договір із MARUV не підписали, а решта учасників відбору відмовилися від пропозиції суспільного мовника на участь.

Врешті-решт Україна сходить із дистанції ще до початку конкурсу й цього року на Євробаченні не виступатиме.

Уся ця ситуація викликала шквал жартів у соцмережах.Українці пропонують відправити на конкурс Іво Бобула, Михайла Поплавського чи Павла Зіброва. Кандидатуру Олега Винника, втім, ніхто не пропонує.

 Uzhgorod.net.ua зібрав найдотепніші меми та фотожаби. Гарного настрою!

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів