«Мункач» на класі обіграв СДЮСШОР

«Мункач» на класі обіграв СДЮСШОР
Підопічні Віктора Ряшка збільшили власні шанси на вихід з групи «А».

 

Перший поєдинок четвертого туру групи «А» - протистояння ужгородських та мукачівських юнаків. Якщо підопічні Володимира Мухлиніна не набрали ще жодного очка, то в команди Віктора Ряшка чотири залікові пункти. «Мункач» у випадку перемоги забезпечить собі вихід до чвертьфінальної стадії разом із концгазьким «Вітязем» та головною командою з обласного центру. Ужгородці за рахунок зимової першості виключно готуються до весняної частини чемпіонату ДЮФЛ України, де справи у них теж не дуже.

П’ята команда вищої ліги у сезоні-2019 зі старту поєдинку виграла центр поля і нав’язувала новачку змагань свою гру, переважно застосовуючи швидкісні фланги. Натомість сдюсшорівці використовували швидкий перехід від захисту, однак контр випади не мали логічного завершення.  На 8-ій хвилині рахунок міг відкрити Віталій Курильчик – він головою замкнув подачу з кутового. М’яч у кількох сантиметрах пролетів над поперечиною. А вже в наступній атаці Віталій Міклош увійшов у штрафну лівим краєм і завдав удар у ближній кут. Антон Романко «намертво» заволодів м’ячем.  

А на 16-ій хвилині підопічні Віктора Ряшка забивають. Ілля Дяков наніс технічний постріл з-за меж штрафної. М’яч дугою опустився за спину голкіпера в дальній кут. 0:1. Через три хвилини ужгородці могли встановити паритет: подачу справа замкнув Станіслав Коваль. На допомогу Віталію Уманському прийшла стійка.

Мукачівці у середині тайму відповіли розрізним пасом іц центру поля на Василя Герега. Останній зумів переграти воротаря і, здавалося б, залишається закотити м’яч у порожні ворота. Однак в останній момент блискуче зіграв захисник, обікравши голеадора «Мункача».На 26-ій хвилині підопічні Віктора Ряшка транжирять черговий гольовий епізод. Олег Поліщук вирізав хорошу передачу з правого краю на дальню стійку, де чатував Апарін. Олександр з кількох метрів відправив м’яч повз стійку.

На 34-ій хвилині закріпив перевагу своєї команди Герег. Василь скористався пожежею в штрафному ужгородців та непорозумінням оборонців, відправивши м’яч під голкіпером у сітку. 0:2.

Через шість хвилин мукачівці забивають третій гол. Михайло Лемак у власній штрафній з порушенням правил зупинив Іллю Дякова. Вирок арбітра - 11-метровий удар вміло виконав Віталій Курильчик. 0:3. А в наступній атаці не сповна провалом у захисті ужгородців скористався його теска. Міклош запросив на рандеву Антона Романка і пробив повз нього. Щоправда, і повз ворота.

Під ендшпіль матчу міг забивати Олександр Митро, який виконував стандарт. Та голкіпер мукачівців Віталій Уманський обрав правильну позицію і парирував удар.

Характер гри у другому таймі не змінився – «Мункач» продовжував домінувати і вже у перші п’ять хвилин наніс три удари в рамку СДЮСШОР. Ужгородці відповіли ефектним, проте не зовсім ефективним ударом Олександра Гузинця у падінні через себе. Вище.

На 64-ій хвилині підопічні Віктора Ряшка провели найзатяжнішу в матчі атаку, яка дебютував виходом Михайла Фляшка на самотнього голкіпера й ударом у ближній кут – страж на місці, а фінішувала пострілом позв поперечину Івана Байси. Останній через дві хвилини, після пасу Василя Герега, вийшов віч-на-віч з воротарем і добряче потрусив дальню стійку. Попри зроблену в першому таймі справу, «Мункач» не збавляв оберти. А СДЮСШОР, на жаль, не міг додати.

Гол на 72-ій хвилині став окрасою матчу. Ігор Бекеша пробив метрів із 30-ти. Голкіпер прогавив цей постріл і м’яч приземлився у сітку. 0:4.

Через 8 хвилин сдюсшорівці вп’яте виймали м’яч із власних воріт – Олег Поліщук не змарнував побачення з воротарем, розвівши м’яч та кіпера у різні сторони. 0:5.

СДЮСШОР (Ужгород): Антон Романко, Даніел Борис, Олександр Терлецький, Мартин Бакша, Андрій Зізич, Олександр Митро, Михайло Лемак, Вадим Мердєєв, Кирило Бистрицький, Станіслав Коваль, Роман Дочинець.

Запасні: Іван Луцьо, Олександр Герзанич, Олександр Гузинець, Дмитро Ганич, Михайло Томашук, Роман Шелемончак, Деян Пеца, Геворг Матевосян, Євген Мукомела.

Головний тренер – Володимир Мухлинін.

«Мункач-U-19» (Мукачево): Віталій Уманський, Олег Поліщук, Віталій Максимець, Ігор Тихненко, Антон Береш, Віталій Курильчик, Олександр Апарін, Ілля Дяков, Ігор Королевич, Віталій Міклош, Василь Герег.

Запасні: Максим Колісник, Іван Байса, Владислав Мамич, Ігор Бекеша, Віталій Трачук, Михайло Фляшко, Олег Луців, Василь Ходоровський, Андрій Забава.

Головний тренер – Віктор Ряшко.

Вталій БІРОВЧАК

Фото: Олександр СЛЄСАРЧУК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів