Порошенко щодо дебатів з Зеленським: Стадіон, так стадіон

Порошенко щодо дебатів з Зеленським: Стадіон, так стадіон
«Стадіон, так стадіон», – відповів у своєму відео-зверненні Петро Порошенко на пропозицію Володимира Зеленського провести дебати на НСК «Олімпійський».

 

Чинний Глава держави та кандидат у президенти України Петро Порошенко заявив, що «дебати можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах», але він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

«Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте, будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила… Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу», – зазначає Петро Порошенко.

Варто нагадати, що згідно ч. 2 ст. 62 Закону України «Про вибори Президента України», «теледебати за рахунок коштів Державного бюджету України проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин». Теледебати транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України, а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів