На Рахівщині поліція розслідує факт браконьєрства

На Рахівщині поліція розслідує факт браконьєрства
Учора, 6 квітня, в поліцію звернувся житель села Богдан Рахівського району, охоронець мисливських угідь товариства мисливців і рибалок. Чоловік почув у лісі постріли й відразу повідомив у поліцію про те, що невідомі особи займаються браконьєрством. 

 

За «гарячими слідами», спільно з лісниками, працівники Рахівського відділення поліції виявили в лососмузі розчленовану тушу козулі та осіб, які вбили тварину. 

Встановлено, що до даного кримінального правопорушення причетні два жителі села Богдан віком 40 і 62 роки. 

Окрім розібраної туші вбитої козулі, на місці події вилучено дві незареєстровані мисливські рушниці (зброя була заряджена) та мисливський ніж. 

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.248 Кримінального кодексу України (Незаконне полювання, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає штраф до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. Слідство у справі триває.  

                                               Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 © Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/rozkrittya/na-raxivshhini-policziya-rozsliduje-fakt-brakonjerstva/

 

07 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів