Юні ужгородські плавці вибороли третє командне місце в Польші

Юні ужгородські плавці вибороли третє командне місце в Польші
Нещодавно з польського міста Лодзь, де проходив Кубок Отилії-2019, повернулися ужгородські плавці. Змагання, які зібрали понад 900 юних спортсменів з усієї Польщі та України, проходили в чудовому 50-ти метровому басейні. Юні ужгородці, які представляли клуб плавання “НА СТАРТ”, вибороли найбільшу кількість нагород (30). Це дозволило їм зайняти третє місце в командній першості, поступившись переможцям тільки за кількістю золотих медалей.

 

Найкращими виступами порадували Сергій Поляк (2007 р.н.) – 4 перемоги та золото в абсолюті у своїй віковій категорії, виконав перший дорослий розряд, Анастасія Шпонтак (2008 р.н.) – 4 особистих перемоги та третє місце в абсолюті, Андрій Голямінських (2006 р.н.) – 1 перемога, призові місця.

На п’єдестал також піднімалися призери змагань Ніколь Маніко (2006 р.н.), Андрій Дорчинець (2008 р.н.), Марія Кирилюк (2008 р.н.) та Марія Габрусь (2009 р.н.) – наймолодша в команді. За крок до нагород зупинилися Георгій Дідик (2007р.н.) та Маріана Росул (2008 р.н.). 

Перемога в змішаній естафеті 4х50 м вільним стилем стала цінним додатком до командної скарбнички ужгородців. Відзначилися Сергій Поляк, Ніколь Маніко, Анастасія Шпонтак та Андрій Голямінських. Тренери команди подружжя Колечко – Вадим та Наталія.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів