Поліція Берегова затримала підозрюваного у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень пенсіонерові

Поліція Берегова затримала підозрюваного у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень пенсіонерові
Учора, 20 квітня, о 12.30 год. до поліції надійшло повідомлення про те,  що на вулиці Рожешкерт у місті Берегові чоловік отримав ножове поранення. 72-річного потерпілого з проникаючим ножовим пораненням доставили до лікарні. 

 

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група встановила, що тілесні ушкодження потерпілому завдав ножем молодий чоловік, який підїхав до нього на вулиці на мотоциклі. Після того, як ударив жертву ножем у живіт, нападник втік з місця пригоди. 

Співробітники Берегівського відділу поліції оперативно встановили особу підозрюваного. Ним виявився 36-річний мешканець Берегова, знайомий потерпілого.

За фактом увмисного тяжкого тілесного ушкодження (ч.1 ст. 121) Кримінального кодексу України поліція розпочала кримінальне провадження.  Знаряддя злочину-кухонний ніж вилучено. На спецмайданчик поліції поміщено мотоцикл, на якому скоїв злочин нападник. 

Самого фігуранта справи затримано в порядку статті 208 КПК України й взято під варту. Причину неадекватного вчинку берегівця встановлюють слідчі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів