ТОП кав’ярень Ужгорода на думку його мешканців

ТОП кав’ярень Ужгорода на думку його мешканців
Продовжуємо розповідь про чудові кав’ярні в Ужгороді, де варять неймовірно смачну каву! В першій частині ми розповіли про улюблені кав’ярні за власним вибором редакції, де ми самі частенько сидимо за філіжанкою кави. Тепер продовжуємо ТОП за вибором читачів Uzhgorod.net.ua.

 

Наша попередня публікація ТОП-5 кав'ярень Ужгорода викликала справжній ажіотаж серед ужгородців, адже кава в нас смачна і кожен має своє місце, де часто смакує улюбленим напоєм. Ми отримали дуже багато коментарів, відгуків, пропозицій і це справді радує! Хтось вибір редакції не поділяв, хтось погоджувався. Оскільки пропозицій надійшло чимало, то вирішили розділити все на кілька частин, щоб встигнути скуштувати каву і описали власні спостереження. Чекаємо на нові пропозиції, а якщо виходить – надсилайте й фото улюблених кав’ярень, розповідайте, за що любите саме їх та описуйте заклад, обслуговування в ньому!

  Byron

Затишне місце в самісінькому серці Ужгорода. Тут – чудове обслуговування й дуже приємна атмосфера. Кава теж смачна. Відвідувачі пригадують ще й про дитячий глінтвейн, який свого часу подавали в закладі. Але останнім часом в меню він не зустрічався… Але повернемося до кави – вона тут теж багатьом припаде до смаку. Головне – тримати рівень! Саме цей заклад ужгородці згадували у своїх коментарях чи не найчастіше.

Одна біда – не завжди місця для всіх гостей вистачає… Але ж це свідчить про те, що тут і справді люблять затриматися кавомани.

EatMe

У цьому закладі можна і каву випити, і смачно перекусити. Завжди просто неймовірна випічка. А ще – неперевершені вафлі, але це – тема окремої розмови. Наразі ж повернемося до головного: каву варять хорошу, в принципі, нарікань не буває! Ми спробували теж – смачна, в міру з кислинкою – саме така, як треба. Можна замовити й інші кавові напої і не тільки. Рекомендуємо!

Antresol cafe

Цю кав’ярню поблизу найпопулярнішого книжкового магазину Ужгорода «Кобзаря» знають напевно всі: щодня повз неї проходять тисячі ужгородців. І не тільки проходять – тут частенько зупиняються випити кави! Адже так зручно, виглядаючи у вікно чи й просто сидячи за маленькими столиками навпроти закладу, пити каву і вітатися з численними знайомими, що саме проходять повз… А якщо зовсім самотньо, то з чашкою ароматного напою можна примоститися за столиком із однією міні-скульптуркою арабському мандрівнику Аль-Ідрісіа і покавувати разом із ним…

«Гориціана на крузі!»

Пропозиція включити цю кав’ярню в ТОПчик надійшла нам на електронну пошту, і ми погоджуємося з нею. «Гориціана» на крузі – це кав’ярня, що розташована на площі Дружби народів неподалік транспортного мосту в Ужгороді. Роками вона є місцем перетину багатьох шляхів і багатьох знайомих: тут частенько проводять різноманітні перемовини, вирішують важливі справи. І кава завжди тільки сприяє налагодженню взаємин! Спробуйте!

DUFFORT espresso bar

Завершуємо підбірку ще одним топовим місцем, яке за популярністю відгуків серед наших читачів ділить лаври першості з Byron. DUFFORT –  затишна кав'ярня в самісінькому центрі міста, на площі Петефі. Однак знайти її не так просто: потрібно зайти в дуфорт, тобто внутрішній дворик, перед магазином City Vision. Раніше заклад "жив" біля Фокстрота на Петефі, але нещодавно "переїхав". До речі, територію ділять зі ще одним облюбленим місцем - Хоть Шо. Однак, ближче до суті. Кава та кавові напої тут справді смачні, а до них пропопнують не менш добрі солодощі. Часті відвідувачі особливо рекомендують спробувати чізкейк.

Але на цьому наш ТОПчик не завершується! Ще маємо низку пропозицій і тиждень часу, щоб випробувати їх. Напишемо! А ви пропонуйте ще цікаві кав’ярні, описуйте їх, надсилайте нам фото на нашу пошту: [email protected]. Поділимося з іншими!

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів