Корону «Міс УжНУ» здобула красуня з факультету міжнародних економічних відносин

Корону «Міс УжНУ» здобула красуня з факультету міжнародних економічних відносин
Ось і відгриміло найграндіозніше свято краси і грації університету – «Міс УжНУ-2019». У четвер, 16 травня, 16 конкурсанток змагались за титул найвродливішої дівчини вишу. Учасниці вже скуштували смак перемоги на факультетських конкурсах краси, тож боротьба обіцяла бути запеклою.

 

Представляли дівчата рідні факультети: біологічний, фізичний, туризму та міжнародних комунікацій, суспільних наук, медичний, іноземної філології, стоматологічний, міжнародних економічних відносин, здоров’я та фізичного виховання, історії та міжнародних відносин, математичний, економічний, юридичний, філологічний, хімічний та географічний.

Найскладніша роль цього вечора – обрати найкрасивішу з-поміж 16-ти красунь – дісталася експертам у сфері вроди та кмітливості у складі: першого проректора Олександра Сливки, власника мережі агентств подорожей «Аміго Тревел» Володимира Сагарди, представниці конкурсу краси «Королева України» Сандри Болдижар, засновниці «ТАТА Б’юті Академі» Тетяни Біклян, фотографа Михайла Архангела, генерального директора департаменту моделей «А’Стар» Анни Феєр, «Міс УжНУ-2018» Дарини Богдан.

На початку конкурсу підтримав бойовий дух дівчат перший проректор Олександр Сливка: «Сьогоднішнє свято є одним із найцікавіших, найкрасивіших і, головне, найбільш інтригуючих заходів, які ми традиційно проводимо щовесни. Всім глядачам я бажаю сьогодні хорошої аури в залі та приємного відпочинку. А учасницям, які вже є переможницями на своїх факультетах, бажаю, звісно, знову перемоги. Вплинути на результати зможуть і друзі та батькам конкурсанток, які своєю підтримкою надихатимуть дівчат якнайкраще показати себе на сцені».

Милували око конкурсантки аж чотирма неперевершеними виходами, професійним дефіле та рухами, сповненими грацією. Під час першого виходу під назвою «Оригінальний»  дівчата з’явилися  на сцену в елегантних червоних костюмах. А поки учасниці дефілювали, ведучі вечору знайомили глядачів з конкурсантками – розповідали про їхні хобі, вподобання та плани на майбутнє.

 

Через наступний етап заходу учасниці, як правило,  переживають найбільше – це «Інтелектуальний конкурс». Адже тут попередньо відрепетирувати не вийде, питання можуть бути найбільш неочікуваними. Проте володарка звання найкрасивішої дівчину вишу повинна продемонструвати свою кмітливість – з чим дівчата і впорались на відмінно. А питання для конкурсу були відібрані «філософські»: «Чим повинна керуватись людина передусім: розумом чи серцем?», «Якби у тебе була можливість позбутись однієї речі на світі, що б це було?», «Який вчинок у твоєму життя ти можеш охарактеризувати як найсміливіший?».

Для «Національного» виходу дівчата обрали зелені сукні та чарівні віночки, і в мить стали схожими на казкових мавок. Гучно аплодував зал дефіле дівчат у купальниках. І на завершення, перед оголошенням результатів, дівчата з’явились у розкішних вечірніх сукнях.

А щоб глядачі не сумували, поки дівчата за кулісами ретельно готуються до кожної появи на сцені, їх розважали і вокальними номерами (Джей Рок, Крістіна Сурма, Владислава Авдеєнко, Вікторія Глебена, вокальний ансамбль арт-студії «НЕБО»), і хореографічними (студія сучасного танцю «БЛІЦ», балет від арт-студії «НЕБО» у виконанні Ніколетти Кіш), і жартами від учасників «Ліги Сміху» – команди «БУМ», і навіть акробатичним номером на повітряному полотні від Юліанни Ляхович («НЕБО»).

Весело проведений час промайнув швидко і настав момент оголошення результатів. Спочатку кожна учасниця отримала свій міні-тутул: «Міс Чарівність», «Міс Дружність», «Міс Посмішка», «Міс Романтичність», «Міс Артистичність» та інші. Декого з дівчат відмітили члени журі і спонсори заходу, тож вони отримали приємні несподівані подарунки: фотосесію, запрошення до модельної школи, сертифікати. А головні нагороди члени журі вирішили розподілити так: другою віце-міс стала Марія Мельник - студентка стоматологічного факультету, титул першої віце-міс отримала Владислава Коньовшій - студентка факультету здоров’я та фізичного виховання. І найголовніший, найбажаніший і найважливіший приз цього вечора – корону «Міс УжНУ-2019» –  здобула Аліна Горячова - студентка факульету міжнародних економічних відносин! Також дівчина отримала подарунок – 7-ми денний відпочинок у 5-ти зірковому готелі Туреччини.

Щиро вітаємо переможницю та дякуємо всім красуням, які доклали неймовірних зусиль для створення цього феєричного дійства!

Ганна Фельцан,

фото автора,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів