Вдруге поспіль володарем «Кубка журналістів» на Закарпатті стає команда сайту «Лобда»

Вдруге поспіль володарем «Кубка журналістів» на Закарпатті стає команда сайту «Лобда»
Традиційно своє професійне свято журналісти краю починають відзначати заздалегідь – міні-футбольним турніром на честь знаних гравців славної команди «Спартак» Карла Олага та Дмитра Калинича. Оргазіторами журналіського турніру є обласне управління профспілки працівників культури, спілка журналістів Закарпаття, обласна федерація футболу та обласне відділення національного олімпійського комітету.

 

На 18-й за ліком турнір, який відбувся 4 червня приїхали визначати кращий футбольний колектив мас-медійників 6 команд, які були розділені на дві групи. В групі А за вихід до фіналу боролися команда угорськомовних журналістів краю «Гунгарія», колектив медійників з Берегівщини, представники футбольного сайту «Лобда». У групі В змагалися команди телевізійників з 21 каналу, UA-Закарпаття та  газетярі зі «Спорт-тайму».

У першій групі її фаворит команда «Лобда» відверто заявила про свої амбіції вже в першому матчі, крупно перегравши команду «Гунгарія» – 9:0. Далі ж «лобдівці» розгромили журналістів з Берегівщини – 6:1. А от у групі В лідером став «Спорт-тайм», який прогнозовано переміг телевізійників UA-Закарпаття та 21-й канал.

Тож у фіналі як і торік зійшлися «Лобда» та «Спорт-тайм». Цей запеклий двобій вийшов доволі напруженим  як і годиться фінальному поєдинку. Всередині тайму своє вагоме слово сказав засновник сайту «Лобда» Яромир Лобода, котрий, до слова, виступає в професійній команді «Минай», він влучним ударом з лівого краю вразив володіння «спорт-таймівців». А в другому таймі «Лобда» збільшила свою перевагу – знову автором м’яча став Я.Лобода, який замкнув передачу партнера. Лише наприкінці матчу гравці «Лобди» дещо збавили обертів і прогавили атаку «Спорт-тайма», який завдяку удару Максима Селменського скорочує відставання й вносить гостроту в завершальні хвилини зустрічі. Однак, «Лобда» на досвіді засушила гру й втримала переможний рахунок. Тож «Лобда» вдруге стає володарем престижного трофею –  «Закарпатського Кубка журналістів». Третє місце виборов колектив журналістів з Берегівського району, який здолав «21-й канал».

Традиційно нагородження проводили головна обласної спілки працівників культури Наталія Товтин, заступник голови ФФЗ Віктор Качур, член НОКУ Володимир Тарасюк. Також спеціальні призи отримали наймолодший гравець на турнірі – футболіст з команди журналістів Берегівщини – 14-літній Євген Запрягаєв та найстарший учасник турніру 69-літній футболіст команди «Гунгарія» СаболчаНигрини.

Переможці та призери турніру отримали кубки та нагороди та грамоти, а всі учасники піццу та прохолоджувальні напої. Тож вийшло справжнє спортивне свято, яке традиційно розпочинає святкування Дня журналіста на Закарпатті.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів