Проект «Крок до ефективного управління в місті Ужгород»: чого навчають?

Проект «Крок до ефективного управління в місті Ужгород»: чого навчають?
Три дні наприкінці минулого тижня працівники різних структурних підрозділів Ужгородської міської ради проходили заключний етап серії тренінгів у рамках спільного проекту міст-побратимів Ужгорода та Кошице «Крок до ефективного управління в місті Ужгород» за програмою SlovakAid.

 

Як задіяти громаду, лідерів до розвитку, щоб усі працювали і взаємодіяли за принципом вулика, як сформувати дієву стратегію розвитку, вивчали під керівництвом координатора розвитку громад, тренера Міхала Сметанки. Вивчали фасилітацію публічних зустрічей – ведення командної роботи з різними за інтересами та статусом людей для вирішення якихось проблем; методики асертивності – відстоювання думки без агресії та порушення прав інших людей; роль емпатії (співпереживання); опанування агресивності, конструктивне вирішення конфліктів, у тому числі із застосуванням медіації, ведення переговорів і все при вироблені стратегії розвитку.

Як і попередні, заняття проходили в інтерактивному форматі, з роботою в командах, підготовкою презентацій, на практичних прикладах.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

 

18 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів