На Закарпатті тривають капремонти доріг: що і де роблять

На Закарпатті тривають капремонти доріг: що і де роблять
Про капремонти доріг на своїй сторінці в соцмережі розповів депутат обласної ради Андрій Андріїв.

 

"Капітальні ремонти доріг тривають по Закарпатській області. Наразі укладають чистовий шар асфальту на автодорозі «Ужгород – Палло». Загальна її протяжність 9,5 кілометрів. У цьому році вдалося відстояти фінансування на ремонт у розмірі 2,4 млн гривень. Проте для завершення всього проекту потрібні додаткові кошти – шукатимемо їх.

Ще один важливий проект – продовження капітального ремонту вулиці Собранецької (від перехрестя з Митною до КПП «Ужгород»). Перший етап ремонту стартував два роки тому, зараз вдалося знайти кошти на продовження. Наразі робітники укладають нижній шар асфальтно-бетонного покриття.

Роботи ще багато, але головне – не зупинятися, бо ця дорога – це наше обличчя перед європейцями, які заїжджають з боку Словаччини. У принципі, як і інші автошляхи. На жаль, із центру нам дають на дороги мізер: маємо виготовлених проектів на понад 800 мільйонів гривень, фінансують ледве четвертину. Треба це міняти, причому терміново, бо вже нині переважна більшість автошляхів у області – не дороги, а напрямки.

Якщо хочемо, щоб до нас прийшли інвестори й туристи, треба відстоювати в столиці інтереси регіону. Причому відстоювати не на словах, а на ділі. Для цього і йду в парламент. Дякую за підтримку!", - йдеться в дописі.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів