З політикою не хочу зв'язувати своє життя. Ірина Галай про складання повноважень депутатки Закарпатської облради

З політикою не хочу зв'язувати своє життя. Ірина Галай про складання повноважень депутатки Закарпатської облради

 

Працює над проєктом, пов'язаним із реабілітацією військових та не хоче зв'язувати своє життя з політикою. Українська альпіністка і політична діячка Ірина Галай розповіла Суспільному, чому написала заяву про дострокове припинення повноважень депутатки Закарпатської обласної ради.

"На час воєнного стану повноваження депутатів обласних рад знизилися десь на 90%. Вся наша робота зводиться до того, щоб просто голосувати за дуже прості речі. Щоб робити корисні справи для області абсолютно не треба бути депутатом. На моїх очах звичайні волонтери зробили за цей рік набагато більше, ніж деякі депутати", — розповіла депутатка.

Ірина Галай розповідає, що своє життя з політикою зв'язувати не хоче. Каже: "Маю різні проєкти, і хочу цим займатися. Війна дуже змінила все у моєму житті і я зрозуміла, що можна робити багато речей, будучи звичайною людиною, не маючи ніяких обов'язків як держслужбовець".

Наразі Ірина працює над проєктами, пов'язаними із військовослужбовцями. "Це — реабілітація військових після посттравматичного синдрому. Над проєктом працюю з німецькою компанією, яка це все вже пройшла. Також працюю над проєктами, пов'язаними із дітками з аутизмом", — додала Ірина Галай.

За дострокове припинення повноважень депутатки тепер мають проголосувати на сесії Закарпатської обласної ради 16 березня.

 

14 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів