«Матч із «Буковиною» був дуже складний, а протистояння із «Поліссям» – на порядок важче», – Василь Варга

«Матч із «Буковиною» був дуже складний, а протистояння із «Поліссям» – на порядок важче», – Василь Варга
Головний тренер ФК «Ужгород» перший домашній поєдинок охрестив грою за шість очок.

 

Уже в цю суботу, 3-го серпня на єдину професійну команду обласного центру Закарпаття чекає надважливе очне протистояння із чи не основним претендентом на підвищення у класі за підсумками сезону 2019-2020.

Команда Анатолія Безсмертного у дебютному турі Другої ліги вдома нервово здобула три залікові пункти у протистоянні із вінницькою «Нивою», вдало реалізувавши стандарт на першій, доданій до основного часу арбітром хвилині. В «Ужгорода» перемога видалась більш переконливою, якщо до уваги брати виключно кінцевий результат. Та під час гри не все було так гладко. Чотири рази від вірних голів із чернівецькою «Буковиною» рятував молодий страж Михайло Готра. І виключно бездоганна реалізація своїх моментів від Машталіра, Пасічника й Пуканича дозволила святкувати тріумф у першому турі. Як підсумок, головний тренер «Ужгорода» не приховує – перше домашнє протистояння на «Авангарді» буде із серії «надскладних і надважливих».  

Загалом виїзний поєдинок для «Ужгорода» у Чернівцях, без сумніву, вдався на славу. Футбольні експерти до матчу пророкували закарпатцям поразку, а при відповідному збігу обставин у кращому випадку – нічийний результат. Проте у тренерського штабу були свої наміри із цього приводу. 

«Ми в жодному разі не їхали до Чернівців, аби відбути номер або ж навпаки – недооцінили суперника. «Буковина» – старожил у професіональній футбольній лізі. Команда завжди гідно виступала у різних ешелонах української футбольної арени. Та ще й у період міжсезоння вона значно підсилилась досвідченими гравцями. Єдиний факт, який поставив нас у рівні умови – це мій дебют і дебют головного тренера «Буковини» Андрія Мельничука на професійній арені», – каже коуч Василь Варга.

«Матч із «Буковиною» був дуже складний, а протистояння із «Поліссям» - на порядок важче», - Василь Варга

На старті поєдинку першими могли відзначитись чернівецькі футболісти, але забивають усе ж наші – витончений пас із глибини поля від опорника Владислава Павленко за спини захисників вивів Сергія Машталіра на рандеву з воротарем. Сергій не схибив. 

«Для нас, забитий гол на дев’ятій хвилині,насправді мав неоціненне значення. Він додав команді впевненості й, зрештою, став поштовхом для закріплення переваги. Є, звісно, і недопрацювання, але їх з футболістами ми усунемо на теоретичних заняттях», – продовжує головний тренер ФК «Ужгород».

«Матч із «Буковиною» був дуже складний, а протистояння із «Поліссям» - на порядок важче», - Василь Варга

Наразі Василь Варга із тренерським штабом закінчив серію дворазових тренувань і перейшов на одноразові, щоправда кожного дня ігрові вправи будуть доповнені теоретичними заняттями. 

«Для «Ужгорода» сьогодні створені усі умови завдяки президенту клубу Андрію Андріїву, аби не лишень гідно виступати, а й поборотися за високі місця. Хоча, поки конкретних завдань, за винятком достойної боротьби нема. Але це не значить, що у наступному поєдинку ми не поборемось за три очки. Більше того – це буде дебютний домашній матч та ще й на іменитому «Авангарді». Поєдинок із «Буковиною» був дуже складний, а протистояння із «Поліссям» – на порядок важче. Однак ми зробимо все, аби нейтралізувати сильні сторони суперника й максимально продемонструвати свої потужні якості. Але без уболівальників нам цього зробити не вдасться. Тому я щиро запрошую кожного закарпатця прийти і підтримати нашу команду», – підсумував Василь Варга.

Матч 2-го туру у Другій лізі за участю «Ужгорода» відбудеться 3-го серпня о 18:00 на стадіоні «Авангард». Прийдіть і підтримайте улюблену команду.

Віталій БІРОВЧАК,

Прес-служба ФК «Ужгород»   

 

31 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів