Квитки на матч: «Ужгород» – «Полісся» (Житомир) – у продажі!

Квитки на матч: «Ужгород» – «Полісся» (Житомир) – у продажі!
 Вартість одного – 15 гривень.

 

Президент ФК «Ужгород» Андрій Андріїв перед стартом сезону 2019-2020 у Чеміонаті України з-поміж команд Другої ліги планував зробити вхід на стадіон «Авангард» під час офіційних поєдинків взагалі безкоштовним, проте одна з вимог Професіональної футбольної ліги – обов’язковий продаж квитків. Тож, аби максимально залучити уболівальників на стадіон, було прийнято рішення встановити символічну вартість квитка – 15 гривень, більше того –  усі вони передбачають розміщення виключно на Західній трибуні. Придбати квитки Ви зможете у наступних торгівельних точках:

– пл. Корятовича, 21, ТЦ «Luxor Plaza», відділ Pierre Cardin.

Випити запашну каву та придбати квитки і програмки матчу на гру ви зможете у кав’ярні ТОТЕМ на проспекті Свободи, 35, а також у їх відділеннях за адресами:

– вул. Грушевського, 67 (маг. «Осетія»);

– вул. Легоцького, 19 (ТЦ «Токіо»);

– вул. Ген. Свободи, 9Б (м-н «Сільпо»);

Організатори матчу також подбали і про інші доступні точки продажу квитків. При вході на усі базари Ужгорода уболівальники футболу знайдуть афіші матчу, а біля них точку продажу квитків. 

Також замовити квитки ви зможете безпосередньо у офісі клубу за адресою: м.Ужгород, вул. Гленца, 4 (готель «Олімп»),  номер телефону контактної особи – Анастасія Староста (секретар ФК «Ужгород»): 0509395211.

Нагадаємо, перший домашній офіційний поєдинок ФК «Ужгород» у Другій лізі проведе з житомирським «Поліссям» 3-го серпня о 18:00 на стадіоні «Авангард».

 Віталій БІРОВЧАК,

Прес-служба ФК «Ужгород»

 

01 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів