5-річний закарпатець бореться з важкою недугою: небайдужих просять допомогти

5-річний закарпатець бореться з важкою недугою: небайдужих просять допомогти
У Василька з Великого Бичкова, що на Рахівщині, виявили гострий лімфомбластний лейкоз – рак крові. 7 серпня йому виповнюється 6 рочків.

 

Лікуючись від раку, коли хлопчина почав потрохи міцнішати, він захворів на кір. Василька відвезли в лікарню за кордон, де він проходив процедури по онкохворобі.

“Лікування доровартісне, дитині з кожним днем гірше, як говорять лікарі, вірус дуже сильно позначається на здоров’ї Василька. Дуже сумно, але я дуже щиро вірю в те, що Василько одужає, просто для цього він знов потребує нашої допомоги, молитовної, фінансової, моральної!!! Тож будь ласка, протягнім руку допомоги маленькій змученій дитині – це так просто!!! Це займає всього 5 хвилин нашого вільного часу і зовсім не змінює розпорядок дня! Але може змінити життя дитини” – пише Тетяна Вікук.

За словами лікарів гірше хлопчику не стає, але стан залишається критично важким, змін на покращення, на жаль, ще немає. Мама хлопчика дякує всім за фінансову підтримку, що і далі продовжують допомагати. Точної суми наперед їм не кажуть, тому що тут кожний день міняється процес лікування. Всі дані, що робили, чим лікували і скільки потрібно оплати, скажуть коли хлопчика випустять з реанімації.

Приват банк: 5168757393242492 Bevz Vasil (Western Union)

Телефон батька: 0970403511

Карпатський вісник

 

05 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів