На Закарпатті з'являться ще три об'єднані територіальні громади

На Закарпатті з'являться ще три об'єднані територіальні громади
Керецківська ОТГ у складі Керецківської та Березниківської сільрад та Зарічанська ОТГ (Вільхівська, Зарічанська, Греблянська сільради) отримали висновки від Закарпатської облдержадміністрації про відповідність проектів рішень Конституції України та законам України.

 

Відповідні дані розміщені на порталі містобудівного кадастру.

Згідно з проєктом Перспективного плану формування територій громад Закарпатської області, який був переданий на розгляд Закарпатської облради, до складу Керецківської ОТГ повинні також увійти Лисичівська та Кушницька сільради, до Зарічанської – Великоком’ятівська, Сілецька, Кам’янська, Боржавська, Арданівська.

Крім того, громади сіл Довге і Приборжавське Іршавського району та Липецько-Полянської сільради Хустського району отримали висновок щодо відповідності Конституції та Законам України проектів рішень щодо добровільного об’єднання територіальних громад області. Відповідне розпорядження підписав голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко. Таким чином, буде створена ОТГ у складі трьох сільрад із центром у Довгому.

Про це повідомив голова села Довге Віктор Симканич на своїй сторінці у фейсбуці. «Зроблено ще один надзвичайно важливий крок до створення Довжанської об’єднаної територіальної громади», – наголосив він у дописі.

zakarpattya.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів