Жінки, зберігайте поради: що робити, щоб парфуми трималися цілий день

Жінки, зберігайте поради: що робити, щоб парфуми трималися цілий день
Беріть на замітку.

 

Розпорошуй в правильних місцях

Духи розкриваються від тепла тіла, тому нанось їх на точки пульсу. Це найтепліші місця нашого тіла, тому що там кров знаходиться найближче до поверхні шкіри. Розпили аромат на такі області, як зап'ястя, за вухами, з боків шиї, за колінами і за ліктями. Тільки не наносьте на кожну точку, запах буде вже занадто нудотним!

Одна помилка, яку майже всі ми робимо — це потирання зап'ясть після розпилення парфумів, а цього робити категорично не можна. Це тільки пошкоджує молекули в ароматі і змінює його запах. Натомість акуратно стисни зап'ястя, щоб передати аромат.

Побризкай гребінець

Ніколи не нанось парфуми на волосся, тому що вони містять спирт, який висушує і псує твої дорогоцінні локони. Якщо хочеш, щоб волосся теж пахло — купи спеціальні парфуми для волосся, або розпили парфуми на гребінець, почекай, поки спирт вивітриться і пройдися ним по волоссю. Таким чином ти отримаєш приємний аромат, не пошкоджуючи шевелюру.

Обирай правильну концентрацію

Парфуми і туалетна вода — не одне і те ж, хоча багато хто про це не замислюється. Перші містять близько 20-40% ароматичного масла, тому найбільш стійкі, парфумована вода — 10-20%, туалетна вода — більш легкий аромат з 10% ароматичного масла, а спреї для тіла містять всього 1-3%. Для повсякденного носіння краще вибирай парфумовану воду, а для особливих випадків бережи пляшечку парфумів.

Парфуми краще наносити точково — пальчиком на точки пульсу, а ось парфумовану і туалетну воду краще всього розпорошувати в повітря, а потім увійти в цю ароматну хмару, прям як роблять актриси у фільмах. Таким чином частинки аромату рівномірно розподіляться по шкірі і ти будеш пахнути набагато довше, а бо цей вид ароматів не такий нудотний, як духи, різко виділятися твій запах теж не буде.

Розпорошуй в правильний час

Кращий час для нанесення парфуму — відразу після прийняття душу і перед тим, як надіти одяг. Волога на твоїй шкірі допомагає зафіксувати запах.

Дивись на інгредієнти

Стійкість парфумів залежить не тільки від концентрації ароматичних речовин, але і від інгредієнтів. Найбільш стійкі ноти — деревні і східні, а ось фруктові швидко вивітрюються, зверни на це увагу.

Джерело: Ukr.Media

 

12 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів