Готуємося до школи. Як вибрати дитячу куртку?

Готуємося до школи. Як вибрати дитячу куртку?
Літо промайнуло швидко і непомітно. Зовсім скоро дітям відправлятися в школу і починати гризти граніт науки.

 

Підготовка до школи займає чимало часу і коштів у батьків. Потрібно купити шкільне приладдя, зошити, підручники, і при цьому не забути про одяг. Костюми, спідниці та сукні - це обов'язковий елемент шкільного одягу, але осінь приходить з помітним похолоданням, коли без куртки не обійтися. На перших порах знадобиться легка вітровка, а з настанням заморозків доведеться одягнутися тепліше.

Щоб купити куртки відомого бренду і відмінної якості, слід звертатися до перевірених постачальників. Інтернет-магазин «Рейма» представляє великий асортимент актуальних моделей дитячих і підліткових курток https://reimashop.com.ua/ru/kurtki, які відрізняються підвищеною зносостійкістю і екологічністю. Така куртка прослужить не один сезон, не втрачаючи своїх якостей і зовнішньої привабливості. Вибрати кращий варіант нескладно, якщо зайти в каталог, розглянути фото виробів і ознайомитися з їх характеристиками. У магазині регулярно проводяться акції, діють сезонні знижки, що дозволить заощадити кошти і купити фірмовий товар зовсім недорого.

На що звернути увагу при покупці куртки?

Перш ніж купувати одяг для школяра, слід врахувати всі можливі нюанси. Дитина буде носити курточку постійно, виходити в неї у двір, брати участь в іграх на свіжому повітрі, тому до виробу пред'являються особливі вимоги зносостійкості і екологічності.

  • Матеріал верху і підкладки повинен бути виготовлений з гіпоалергенних тканин, які прекрасно пропускають повітря і при цьому захищають від намокання. Причому така тканина повинна володіти водонепроникністю і грязеотталкивающими властивостями. Підкладка з mesh-сітки буде м'якою, дихаючої і приємною до тіла.
  • Фурнітура - бути надійною і функціональною. Краще вибирати широку змійку з пластика, яка буде швидко і просто застібатися до самого верху. Добре, якщо в конструкції передбачений вітрозахисний клапан. Додаткові гумки, застібки дозволять регулювати щільність прилягання вироби, захистять від вітру і вологи.
  • Конструкція повинна бути не тільки привабливою зовні і подобатися дитині, але також в повній мірі справлятися зі своїми основними захисними функціями. Подовжена спинка захистить від холоду, прісборенний капюшон закриє вуха і голову від пронизливого вітру, гумки на рукавах і по низу виробу - від попадання вологи. 
  • Яскраве забарвлення, світловідбиваючі елементи зроблять дитину помітним на дорозі і тротуарі в денний і вечірній час, забезпечивши додаткову безпеку. Прорізні кишені допоможуть захистити дитячі ручки від холоду, накладні - дозволять зберігати масу корисних і потрібних дитині речей.

Якщо плануєте оновити шкільний гардероб своєї дитини, звертайтеся в інтернет-магазин «Reima», де є великий вибір якісних дитячих курток за цілком прийнятною ціною.

 

24 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів