Виконком Ужгородської міськради вніс зміни до маршрутної мережі автобусів

Виконком Ужгородської міськради вніс зміни до маршрутної мережі автобусів
На черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради сьогодні внесли зміни до маршрутної мережі автобусів в Ужгороді.

 

Так, міський автобусний маршрут загального користування № 24 їздитиме не як раніше за маршрутом „Реабілітація” - УжНУ - вул. Володимирська”, а за маршрутом „мкрн. “Дравці” - УжНУ” (через вокзали, „Новий район”). На цей маршрут не пізніше 30 календарних днів має бути оголошений конкурс із перевезення пасажирів, відповідно до умов, затверджених рішенням виконкому 11.07.2019 № 234 „Про умови та проведення конкурсу з перевезення пасажирів” та визначені основні характеристики об’єкта конкурсу.

Іншим рішенням припинено дію договору №14 від 27 січня 2016 року про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування № 12 „пл. Корятовича - с. Розівка”, укладеного з товариством з обмеженою відповідальністю „ТРАНС-УЖ”.

Члени виконкому підтримали і рішення про визнання АТ “Ужгородське-АТП 12107”переможцем конкурсу, який відбувся 13 серпня 2019 року, з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування № 156 „вул. Чорновола - міський цвинтар „Барвінок”. Із підприємством укладуть договір, водночас відповідно до прийнятого рішення оголосять повторно, не пізніше ніж за 30 календарних днів, конкурс із перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 4 „пл. Корятовича - КПП “Ужгород” (через вул. Верховинську, Лозову, Сріблясту), № 26 “в/м 555 - м-н. Горяни - УжНУ”, № 158 “пл. Корятовича - міський цвинтар “Барвінок”. Попереднього разу на ці маршрути не було претендентів-перевізників.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів