До уваги ужгородців: розширено перелік банків, через які можна отримати монетизовану субсидію

До уваги ужгородців: розширено перелік банків, через які можна отримати монетизовану субсидію
Департамент праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради вчергове нагадує про розширення урядом переліку банків, через які можна отримувати монетизовану субсидію. Це може бути один із 38 уповноважених банків на здійснення соціальних виплат.

 

Пенсіонери, як і раніше, одержуватимуть монетизовану субсидію на рахунки, на які отримують пенсію.

Субсидіанти - не пенсіонери, що бажають отримувати монетизовану допомогу на оплату комунальних послуг у іншій банківській установі, - із відповідною заявою мають звернутися до департаменту праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради. Разом із заявою потрібно надати реквізити рахунку в уповноваженому банку, в якому є бажання одержувати субсидію готівкою.

Одержувачі субсидії, у яких відсутні рахунки в уповноважених банках, до надання інформації про платіжні реквізити отримуватимуть монетизовану субсидію через "Укрпошту" за адресою, вказаною при зверненні за субсидією.

Ті, кому призначено безготівкову форму допомоги, а це домогосподарства, які мають борги за комунальні послуги, отримуватимуть субсидію виключно через "Ощадбанк". Зимову субсидію управління соцзахисту почнуть розраховувати у жовтні на основі доходів, отриманих у 1-2 кварталах 2019 року.

Монетизовану субсидію можна отримувати через будь-який із таких банків:

АТ "Укрексімбанк"

АТ "Ощадбанк"

АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

АТ АБ "Укргазбанк"

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

 

02 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів