Турнір з городків відбувся в Ужгороді (ФОТО)

Турнір з городків відбувся в Ужгороді (ФОТО)
На новому майданчику з городків спорткомплексу "Буревісник" відбувся традиційний турнір пам’яті першого голови обласної федерації з городкового спорту, підполковника міліції Миколи Корнейчука. Його організували і провели обласна федерація з городків (Михайло Ухаль) та обласна організація ФСТ "Динамо" (Михайло Пантьо).

 

Цього року змагання проводилися у двох номінаціях - для дорослих і дітей, у них приймали участь і жінки. На старт змагань вийшли учасники віком від 7 до 87 років. 

Серед дітей перші два місця зайняли Артем Ухаль і Артем Пантьо.

У турнірі дорослих найкращий результат показал Владислав Кушнірчук. Срібло завоював Геннадій Ведерніков, бронзу - Тетяна Дичка. Слід відзначити і успішний виступ 87-річного Олександра Сітовського, який був п’ятим.

Кандидат у майстри спорту Михайло Ухаль брав участь у турнірі поза конкурсом. Він також провів майстер-клас з учасниками змагань з метою популярізації городків, як одного із захоплюючих видів спорту. Адже у Закарпатті городки мають давні традиції. Турнір пам’яті Миколи Корнейчука - яскраве тому підтвердження.

Нагороди призерам турніру вручили голова обласної федерації з городкового спорту Михайло Ухаль та заступник голови обласної організації ФСТ "Динамо" Михайло Пантьо. Призери нагороджені медалями та дипломами організаторів.

На фото: 

– призери серед дітей - Артем Ухаль (ліворуч) та Артем Пантьо;

– переможець турніру пам"яті Миколи Корнейчука Владислав Кушнірчук

(в центрі) та організатори турніру Михайло Ухаль (ліворуч) та Михайло

Пантьо;

– на майданчику - найстарший учасник турніру 87-річний Олександр Сітовський;

– наймолодший і найстарший учасники турніру разом з головою обласної  федерації городкового спорту Михайлом Ухалем;

– учасники змагань.

 Фото автора.

 Сергій Баранчиков

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів