Свято «Бабине літо у Боздоському парку» запрошує ужгородців та гостей міста!

Свято «Бабине літо у Боздоському парку» запрошує ужгородців та гостей міста!
Свято «Бабине літо у Боздоському парку» в Ужгороді сьогодні розпочали запальними виступами закарпатських музичних колективів: гурту «Чаламада» та етно-рок-гурту «Вандор», який презентував новий альбом «Я туй». Працювали і гастролокації, представили свою продукцію виробники меду, вина.

 

У суботу та неділю, 19-20 жовтня, на гастрономічному фестивалі-ярмарку із 12-ї години можна буде насолодитися улюбленими стравами на вогні, поласувати закарпатськими сиром, медом, солодощами та іншими смаколиками, придбати вироби місцевих умільців.

Організатори - «КП «Парк культури та відпочинку «Під замком» - обіцяють незабутні враження і від святкової програми. Завтра із 13.00 розпочнеться караоке під відкритим небом для всіх охочих, а вже з 18-ї години на танцювальну програму «ХІТова субота від 90-х до сьогодення» запрошує ТJ Чай.

У неділю із 13-ї години розважальну програму презентують вокальний ансамбль «Перлинка» Ужгородського міського центру дозвілля-будинку культури та танцювальний колектив «Бліц». Продовжать свято виступи музичних гуртів і співаків, конкурси від ведучого Limen, традиційне нагородження в різних номінаціях та дискотека від DJ Choki. Крім того, на майданчику біля атракціонів із 15.00 до 18.00 працюватиме й локація для дітей з іграми, конкурсами, майстер-класами.

Нагадуємо також, що на свято «Бабине літо у Боздоському парку» курсуватиме спеціальний автобус «Електрон» за маршрутом «Боздоський парк – площа Корятовича (через залізничний вокзал ) – Боздоський парк».

Джрело: прес-служба Ужгородської міської ради

 

19 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів